Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμό 8 Δεκεμβρίου 2012 Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου DU LAC , ώρα 9:00 έως 14:00


Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμό
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου σε συνεργασία με το Μονορόδι Αθηνών, διοργανώνει στα Ιωάννινα, εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμό, με εισηγητές την Άννα Πλέσσα, ΜΕd , BCBA, σχολική ψυχολόγο και αναλύτρια συμπεριφοράς  και  τον Ιγνάτιο Καφαντάρη, Παιδοψυχίατρο.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ,το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου DU LAC και ώρα 9:00 έως 14:00 .

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι σύγχρονοι τρόποι σκέψης για τον αυτισμό και οι παρεμβάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στις παρεμβάσεις που επιλέγονται για να εφαρμοστούν σε περιβάλλον συνεδρίας ή σχολείου, αλλά και πώς τις συνδυάζουμε με τα αιτήματα των γονέων. Τέλος, θα συζητηθούν θέματα διαχείρισης συμπεριφορών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και του σχολείου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών και επαγγελμάτων υγείας, Ιατρούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ψυχολόγους, γονείς και σε όσους τους ενδιαφέρει ο Αυτισμό. 

Πληροφορίες - Εγγραφές:
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ψυχολογική Στήριξη
Κερκύρας 5, Σεισμόπληκτα, ΙΩΑΝΝΙΝΑ
 www.facebook.com/DiepistemonikoKentro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου