Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο πρόεδρος του «Παγκράτιον» εξελέγη σε Δ.Σ. οργάνων του Ελληνικού καράτε

Μετά την επιτυχία των αθλητών του συλλόγου «Παγκράτιον» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον Σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων, μετά την εκλογή του στο Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, εξελέγη και στο Δ.Σ της Ένωσης Καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων: Είναι μεγάλη τιμή η εκλογή μου σε όλα τα όργανα διοίκησης του Ελληνικού Καράτε και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, απόρροια της σκληρής δουλειάς και προσφοράς στον χώρο. Εκλέχθηκα πρώτα στην ΕΛ.Ο.Κ και δεν δέχθηκα την μόνιμη θέση στο Δ.Σ, γιατί δεν θα είχα το δικαίωμα να διεκδικήσω θέση στην Ένωση, που στην παρούσα φάση με ενδιαφέρει περισσότερο. Έτσι, μπήκα αναπληρωματικό μέλος στην Ομοσπονδία και τακτικό στην Ένωση. Στόχος της καινούριας διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ είναι να οργανώσουμε το καράτε ώστε να είμαστε να είμαστε έτοιμοι στην “νέα εποχή” που έρχεται και κατά 99% το καράτε θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα το 2020. Και στην Ένωση θα πρέπει να οργανωθούμε ώστε να αποκαταστήσουμε τα όποια λάθη του παρελθόντος, ώστε οι Βορειοελλαδίτες αθλητές να έχουν τις ευκαιρίες και στήριξη, ώστε να προπονούνται απρόσκοπτα για να αποτελέσουν πηγή αθλητών του θα στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Εύχομαι και στα δυο Δ.Σ που θα συμμετέχω να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε στην θέση που αξίζει το άθλημα για το οποίο όλοι μας δώσαμε την ΖΩΗ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου