Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Έκοψαν το επίδομα τυφλότητας από τη Δήμητρα Κουτσουρίδου

Την αναπηρική σύνταξη της τυφλής από τα 8 της,  38χρονης – σήμερα - Δήμητρας Κουτσουρίδου, η οποία μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις 8.514 ξύστρες που συνέλεξε, έκοψε η πολιτεία, έπειτα από επώνυμη καταγγελία συγχωριανού της (που ανέφερε πως δεν είναι τυφλή), χωρίς όμως οι αρμόδιοι να προβούν στη διαδικασία του επανελέγχου. 
Η Δήμητρα που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τα ρεπορτάζ και τα αφιερώματα «μικρών» και «μεγάλων»  ΜΜΕ για το επίτευγμά της να μπει στο ρεκόρ Γκίνες,  δε λαμβάνει εδώ και ένα χρόνο (από το Δεκέμβριο του 2011) τη σύνταξή της. Μετά τα επανειλημμένα τηλέφωνα και τις γραπτές ενστάσεις της μητέρας της προς τους αρμόδιους ελεγκτικούς οργανισμούς, να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, ώστε να διαπιστωθεί το αβάσιμο της καταγγελίας, ΜΟΛΙΣ χθες ορίστηκε η ημέρα επανεξέτασης και συγκεκριμένα για τις 11/01/2013.
Την περιπέτεια που βιώνει τον τελευταίο χρόνο η Δήμητρα Κουτσουρίδου, έκανε γνωστή, με παρέμβασή της σε μεσημεριανή εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού FLASH, η μητέρα της 38χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου