Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τ.Ο. Φλώρινας: Τιμήσαμε τη νίκη του Εθνικού Στρατού στη Μάχη της Φλώρινας το 1949.

Η Τ.Ο. Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή  έδωσε το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση του Σ.Α.Α.Σ. για την Νίκη του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστοσυμμοριτών κατά την διάρκεια της ιστορικής Μάχης της Φλώρινας  την 12η Φεβρουαρίου 1949, επέτειο που η επίσημη Πολιτεία προσπαθεί μάταια να υποβαθμίσει και να καταργήσει.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε στην ομιλία για το ιστορικό της ημέρας που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Φλώρινας. Ακολούθως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε στον Ι .Ν. Αγίου Γεωργίου όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση. Εν συνεχεία στο μνημείο ηρώων του στρατιωτικού νεκροταφείου Φλώρινας  ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρώμας Ευάγγελος κατέθεσε στεφάνι Τιμής και Δόξης για τους νεκρούς ήρωες αξιωματικούς και οπλίτες  του Ε.Σ. που έπεσαν την ημέρα εκείνη για την διαφύλαξη της ελευθερίας της πόλης , της Μακεδονίας και της Ελλάδας από τις προδοτικές – ξενοκίνητες ορδές των κομμουνιστοσυμμοριτών. Κατά την στιγμή της κατάθεσης  στεφάνου μας, μαζί με τη νεολαία, βροντοφωνάξαμε ΑΘΑΝΑΤΟΙ οι νεκροί μαχητές του Ε.Σ. που αναπαύονται σήμερα στο στρατιωτικό νεκροταφείο της πόλης μας. Αρκετοί εν ζωή ήρωες της ημέρας εκείνης όπως και παρευρισκόμενοι συγγενείς και φίλοι, μας συνεχάρησαν για την πειθαρχημένη, δυναμική και μαχητική παρουσία  της Χρυσής Αυγής  στην εκδήλωση.



Τέλος αλγεινή εντύπωση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε το γεγονός ότι κανένα «πατριωτικό πολιτικό κόμμα» δεν τίμησε επίσημα την εκδήλωση με κατάθεση στεφάνου όπως και η εμφάνιση κάποιων τοπικών πολιτικάντηδων που κρύβονταν αναμεταξύ των παρευρισκομένων εξαιρουμένων  των λιγοστών καταθέσεων στεφανιών των απόστρατων ή εφεδροπολεμιστών αλλά και  του τοπικού πρόεδρου του Δ.Δ.  της  πόλης της  Φλώρινας.

Χρυσή Αυγή και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου