Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα μαθητείας στο 1ο ΕΠΑΛ

Καλούνται οι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των σχολικών ετών 2010-2011 και 2011-2012 (και του σχολικού έτους 2009-2010 εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις) να συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας».
Συγκεκριμένα καλούνται οι απόφοιτοι α) Επαγγελματικών Λυκείων - ΕΠΑΛ β) Επαγγελματικών Σχολών - ΕΠΑΣ και γ) αντίστοιχων δομών της Ειδικής Αγωγής και ειδικότερα των Τεχνικών Επαγγελματικών εκπαιδευτηρίων - ΤΕΕ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. να εγγραφούν στο Πληροφοριακό Σύστημα του Προγράμματος μέσω της ηλεκτρονικής πύλης www.mathiteia4u.gov.gr και να επιλέξουν από μια (01) έως και τέσσερις (04) θέσεις Μαθητείας από τις προσφερόμενες στο Πληροφοριακό Σύστημα.
Στόχος του Προγράμματος Μαθητείας είναι να υποστηρίξει και να ενισχύσει τους πρόσφατους αποφοίτους της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης, έτσι ώστε να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο της Μαθητείας θα χορηγείται στους αποφοίτους υποτροφία, σύμφωνα με σχετική Υπουργική Απόφαση.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ
ΤΟΥΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου