Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Α.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ




ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ  
ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ 6/4/2013
Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν στο Χιον.κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών οι αγώνες αλπικού σκι που αφορούσαν αθλητές Προαγωνιστικής ηλικίας  Βόρειας Περιφέρειας γενν.2001-02.Διοργανωτές ήταν ο τοπικός Χιονοδρ. Σύλλογος Γρεβενών και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Οι 85 αθλητές που δηλώθηκαν κλήθηκαν να χιονοδρομήσουν σε 2 διαδρομές από τις οποίες θα μετρούσε στην κατάταξη, αυτή με τον καλύτερο χρόνο. Παρών ήταν και  ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με  5 αθλητές του, που για 2 από αυτούς ήταν και η πρώτη εμπειρία σε αγώνες. Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής του ΑΟΦ  Μογλενίδης Χρήστος  και  αρχηγός  αποστολής ήταν το μέλος του Ομίλου Γκέσος Κων/νος. Τα αγωνιστικά  πλάνα των  προπονητών χάλασε η τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα του 1ου Δημοτικού Φλώρινας, αφού έλειπαν σε αυτή 9 αθλητές του ΑΟΦ. Μεγάλοι απόντες της διοργάνωσης ήταν η τριάδα (ΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) -οι οποίοι βρίσκονταν σε εξαιρετική φόρμα και λογικά θα φλερτάριζαν με τα μετάλλια –
Σε γενικές γραμμές το πρόσημο από τον αγώνα ήταν θετικό, μιας και  όλα τα παιδιά τερμάτισαν δίχως τραυματισμούς και πτώσεις ,φορτωμένα εμπειρίες, κλείνοντας έτσι  και τυπικά μια άκρως επιτυχημένη χιονοδρομική χρονιά για τον ΑΟΦ.
Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 19ος -ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 22ος -ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 25ος -ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 26ος -ΓΚΕΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ 26η .
Ο ΑΟΦ ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις  Άνοιξης 2013 ξεκίνησαν  με πολύ ενθουσιασμό και θα ολοκληρωθούν στις 26/6/2013 με το καθιερωμένο summer camp AOF ΕΛΑΙΩΝΕΣ. Θα συνεχιστούν το Φθινόπωρο, από 1/9/2013 μέχρι 31/10/2013 και περιλαμβάνουν roller ski-τρέξιμο –ορειβασία-ασκήσεις δύναμης και ευλυγισίας και φυσικά πολύ ποδήλατο. Ενημερώνουμε ότι  είναι δωρεάν για όλους τους αθλητές του ΑΟΦ, αλλά και για όσους θέλουν να γραφτούν  την νέα σαιζόν 2013-14 στον Όμιλο και είναι πάνω από 4,5 χρονών.
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου