Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Λαϊκή Συνέλευση στο Ξινό ΝερόΜετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού κ.Νικόλαο  Χάσο, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12 Απριλίου Λαϊκή Συνέλευση ..
..στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. Ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τους συγχωριανούς του για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και τους ευχαρίστησε για την μεγάλη βοήθεια που έχουν παρέχει μέσα από τον εθελοντισμό στον ίδιο και στο σύνολο του χωριού.
Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του έκανε έναν απολογισμό των δύο χρόνων που πέρασαν, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει,ενημέρωσε τους κατοίκους για το μεγάλο έργο της τηλεθέρμανσης με βιομάζα και δεσμευτικέ  να υλοποιηθούν τα περισσότερα από τα αιτήματα του Ξινού Νερού.
Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το εργοστάσιο του Ξινού Νερού, έκανε μια εκτενή αναφορά στο ιστορικό συνεργασίας με την Μαλαματίνα, τους λόγους τις λήξεις αυτής της συνεργασίας χαρακτηρίζοντας την μονομερή και στο μέλλον του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου