Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

2ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ»



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
2ος Ανώμαλος Δρόμος Υγείας 10 χλμ ''Σολού Ντερέ''
Περιπατητικός δρόμος 4 χλμ
Παιδική διαδρομή 1 χλμ
Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τους πέντε συλλόγους του
Δ.Δ Φιλώτα (ΕΜΑΣ Θύελλα Φιλώτα, Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα, ΜΠΣ Φιλώτα, Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα, Σύνδεσμος Γυναικών Φιλώτα) προκηρύσσει τον 2ο Ανώμαλο Δρόμο Υγείας 10χλμ ''Σολού Ντερέ''. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φιλώτα την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 π.μ.Ο 2ος Ανώμαλος Δρόμος Υγείας 10 χλμ ''Σολού Ντερέ'' αποτελεί συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης.
Παράλληλα με τον παραπάνω αγώνα θα διεξαχθεί περιπατητικός δρόμος 4χλμ και παιδική διαδρομή 1 χλμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 10χλμ
Αφετηρία - Τερματισμός: Πάρκο Αγίας Παρασκευής -επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου- στο Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου που ανήκει στο Νομό Φλώρινας.
Οι αθλητές θα διανύσουν μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην φύση. Στα πρώτα 2.300 μέτρα θα ακολουθήσουν την ασφάλτινη επαρχιακή οδό που οδηγεί στα γειτονικά χωριά του Δήμου Αμυνταίου, μέχρι το ύψος της γέφυρας του ρέματος "ΣΟΛΟΥ".  Εκεί θα ακολουθήσουν το ρέμα, για άλλα 2.700 μέτρα, αγκαλιάζοντας στην κυριολεξία την άγρια ομορφιά που προσφέρει απλόχερα η φύση. Μόλις συμπληρωθούν τα πρώτα 5.000 μέτρα η διαδρομή συνεχίζει σε χωμάτινο δρόμο στην πεδιάδα της περιοχής, ανάμεσα σε αγροτεμάχια με τοπικές καλλιέργειες. Στα 6.500 χλμ η διαδρομή διασχίζει τις γειτονιές του Φιλώτα μέχρι  και τον τερματισμό.
 Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστομ μία ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, στο πάρκο Αγίας Παρασκευής.
Η διαδρομή σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από Εθελοντές των συλλόγων του Φιλώτα και Εθελοντές Ποδηλάτες.
Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμει η αστυνομική διεύθυνση Αμυνταίου Φλώρινας.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι – πρώτες της γενικής κατάταξης της κάθε διαδρομής.
Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Tα διπλώματα συμμετοχής θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από την σελίδα facebook του συλλόγου μας. www.facebook.gr/ Αγώνας Δρόμου Σολού Ντερέ από την επομένη του αγώνα.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και συνοδούς να επισκεφτούν και να περιηγηθούν στους χώρους στέγασης των τοπικών συλλόγων.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.runningnews.gr και στη σελίδα www.facebook.gr/ Αγώνας Δρόμου Σολού Ντερέ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η εθελοντική διασωστική ομάδα Πτολεμαΐδας θα παρέχει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα με τον σχεδιασμό και την δημιουργία υγειονομικών σταθμών και μονάδων. Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα είναι σε ετοιμότητα το Κέντρο Υγειας Αμυνταίου.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Σταθμοί νερού θα είναι εγκατεστημένοι στο 5ο χλμ και στον τερματισμό όπου θα υπάρχουν νερά και φρούτα.
Θα υπάρχουν ποδηλάτες σε όλη την διαδρομή για επιπλέον ανεφοδιασμό των συμμετεχόντων.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν μόνο εάν υπάρχει γονική συναίνεση. Αυτό επιτυγχάνεται συμπληρώνοντας ο γονέας την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την φόρμα συμμετοχής από την γραμματεία.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την 17η Μαΐου 2013. Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την αποστολή email στο soloudere@gmail.com.
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 4 ΧΛΜ
Ο αγώνας θα ακολουθήσει ίδια πορεία με τον αγώνα 10 χλμ μέχρι το πρώτο 1χλμ. Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν περιμετρικά του Φιλώτα σε χωμάτινο έδαφος έως ότου φτάσουν στις γειτονιές του χωριού.Η τελική ευθεία για τον τερματισμό θα είναι ο κεντρικός δρόμος ο οποίος οδηγεί στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής (σημείο εκκίνησης). Ώρα έναρξης 11:15 π.μ.Η διοργάνωση του περιπατητικού δρόμου στόχο έχει να αγκαλιάσει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, παρακινώντας άτομα κάθε ηλικίας, αθλητές και μη, να συμμετέχουν. Σε αυτή την διαδρομή δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι-ες. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, μία ώρα πριν την εκκίνηση. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΙΛΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το πάρκο Αγίας Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο του Δ.Δ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικρά παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα. Ώρα έναρξης 11:15 π.μ.
Η συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα είναι ελεύθερη και δεν απαιτεί καμιά οικονομική επιβάρυνση παρά μόνο την υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα η οποία θα συμπληρωθεί την ημέραδιεξαγωγής της διοργάνωσης στο σημείο εκκίνησης μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.runningnews.gr και στη σελίδα www.facebook.gr/ Αγώνας Δρόμου Σολού Ντερέ
απ΄όπου μπορείτε να κατεβάσετε και την φόρμα συμμετοχής.
Αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο email soloudere@gmail.com ή στο fax 24630
Για περεταίρω πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:
697 8311291 (watch up), 694 4248606, 694 7995545
Με τιμή η οργανωτική επιτροπή:
Βογιατζή Μαρία, Δεληγιαννίδης Βασίλειος, Κέρλοβα Άννα, Κλάζογλου Ειρήνη, Φανάκης Αποστόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου