Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εκπαιδευτικές δράσεις στο 2ο δημοτικό σχολείο Αμυνταίου

 
Την Τετάρτη, 12-06-2013, τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου του Αμυνταίου, ξεσήκωσαν τους γονείς και τους δασκάλους τους με το κέφι και τη ζωντάνια τους!
Έκλεισαν όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα μαθήματα και τις σχολικές δραστηριότητες με παραδοσιακά και σύγχρονα παιχνίδια, με παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, με πολύ κέφι και πολλά τραγούδια!
Εκτός όμως από το κέφι που ήταν διάχυτο στο προαύλιο του σχολείου, τα παιδιά «πλήρωσαν» με τον πιο όμορφο και «ακριβό» τρόπο τη δασκάλα τους Παναγιώτα Παπαδημητρίου, για την πολύχρονη προσφορά της στην εκπαίδευση. Τα παιδιά δεν ξεχνούν και επιβραβεύουν το δάσκαλο που τους χαράζει δρόμους δημιουργικούς και τους χαρίζει ανοιχτούς ορίζοντες!
Παιχνίδια μαζί με τους γονείς, παιχνίδια αστεία, εφευρετικά και πρωτότυπα, χοροί και μελωδίες, αποχαιρετισμός των παιδιών της Στ’ τάξης, και χορός με τον Διευθυντή κ. Αντώνη Ζαφειρίδη, που δεν χαλάει χατίρι στα παιδιά… όλα αυτά, οργανωμένα και χαρισμένα από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Δήμητρα Λιασκόνη με περίσσιο μεράκι και αγάπη!
Καλό καλοκαίρι συνάδελφοι...

Δόξα Κωτσαλίδου
Υπ. Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου