Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ιπτάμενος δίσκος… εργάζεται σαν σερβιτόρος!




Μια αλυσίδα εστιατορίων σούσι στο Λονδίνο βρήκε τον τρόπο να εκπλήξει τους επισκέπτες των καταστημάτων της αλλά και να διευκολύνει τη ζωή τους!
Το φαγητό μεταφέρεται στα τραπέζια μέσω… ιπτάμενων δίσκων σερβιρίσματος εύκολα και γρήγορα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Τα εστιατόρια Yo!Sushi λάνσαραν πρόφατα στη σάλα τους τον περίφημο itary, που δεν είναι τίποτα άλλο από τον σερβιτόρο του μέλλοντος όπως τον έχουν φανταστεί οι υπεύθυνοι της εταιρείας.
Ένας δίσκος φτιαγμένος από ανθρακονήματα και εφοδιασμένος με τέσσερις προπέλες που διαθέτει ειδικές υποδοχές για το φαγητό αλλά και το ποτό πηγαίνει σε κάθε τραπέζι τις παραγγελίες των πελατών. Ο έλεγχος του δίσκου γίνεται μέσω iPad από την κουζίνα, ενώ ο ακούραστος ιπτάμενος… σερβιτόρος πηγαινοέρχεται αδιάκοπα εκτελώντας διαταγές! Η εικόνα προκαλεί εντύπωση στους πελάτες που συρρέουν για σούσι, πρωτίστως για να θαυμάσουν αυτή την εστιατορική καινοτομία.

1 σχόλιο:

  1. καθόλου απίθανο να δουμε κάτι παρόμοιο πράγμα να σερβίρει λιμπεροφραπέδες στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας ...Τότε θα μείνουν άνεργες πολλές σερβιτόρες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή