Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας ενημερώνει τους φίλους του σκι ότι οι εγγραφές αθλητών στα τμήματα του συλλόγου ξεκίνησαν.
Οι αθλητές  μπορούν να εγγραφούν στα τμήματα αλπικού σκι, δρόμων αντοχής και χιονοσανίδας και να γνωρίσουν μαζί μας, μέσα από τον αθλητισμό, την μαγεία του βουνού και της φύσης. Όπως κάθε χρόνο ένα επιτελείο από έμπειρους προπονητές θα αναλάβει την εκπαίδευση των αθλητών και την συνοδεία τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Ο σύλλογος μας αποτελεί αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από την Γ.Γ. Αθλητισμού (Αναγνώριση/Κωδικός ΓΓΑ  ΙΚ και θα συνεχίσει με κάθε τρόπο την καλλιέργεια και την διάδοση της χιονοδρομίας και της ορειβασίας παρά τις αντίξοες συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας.
Για την χρονιά που έρχεται θα γίνει προσπάθεια να γίνουν τμήματα εκμάθησης και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ τα τμήματα φυτωρίων θα ξεκινούν από την ηλικία των τεσσάρων ετών.  Στα πλαίσια του  χαρακτήρα του Συλλόγου η βοήθεια των γονέων και η ένταξη τους στις δράσεις του Συλλόγου θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Παύλου Μελά 7 κάθε Δευτέρα,  Τετάρτη και Παρασκευή το απόγευμα από τις 19:30 μέχρι τις 21:30. Στα τηλέφωνα 23850 29939 και 6972 835469 καθώς και μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου