Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Μουσική παράσταση με τίτλο «Στη Φλώρινα ευτυχώς» από το Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Όλοι βιώνουμε σήμερα τη βαθιά και πολυσχιδή κρίση της ελληνικής κοινωνίας. Όμως, ο Σύλλογός μας, απέναντι στη ζοφερή γκρίζα ελληνική πραγματικότητα αντιπαραβάλλει την ελπίδα, την αισιοδοξία, δικαίων επέλεξε εφέτος, στην καθιερωμένη εκδήλωση για τα Ελευθέρια της γενέτειράς μας, της ωραίας μας Φλώρινας να προσδώσει πανηγυρικό χαρακτήρα και να αφιερώσει τη φετινή εκδήλωση στη νέα γενιά, το μέλλον της πατρίδας μας. 
Προσηλωμένος στην ανάδειξη του αξιακού κώδικα του απαράμιλλου ελληνικού πολιτισμού και προσανατολισμένος στην προάσπιση των παραδόσεών μας και των εθνικών μας Διό και έχει προσκαλέσει τη χορωδία του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας, προκειμένου να μας παρουσιάσει την εξαίρετη και ιδιαίτερα συγκινητική μουσική παράσταση ‘’Στη Φλώρινα ευτυχώς’’, η οποία απέσπασε λίαν ευμενή σχόλια, όπου παρουσιάστηκε, όπως π.χ. στο συνέδριο των απανταχού Φλωρινιωτών, που έλαβε χώρα τον Ιούλιο στη Φλώρινα. Νοηματοδοτώντας την εμπιστοσύνη στη νεολαία μας,που αποτελεί το ελπιδοφόρο μέλλον της πατρίδας μας, εκφράζει το χαμόγελο, τη δύναμη και το κουράγιο του Έλληνα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11.00π.μ. στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου ‘’ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’, στην οδό Εθνικής Αμύνης (δίπλα από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και απέναντι από το ΚΘΒΕ και την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών).

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου,

Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου θα μας προσδώσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Αλλά και για όλους μας θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά έμπρακτη απόδειξη του πνεύματος αλληλεγγύης και συναλληλίας του ‘’συναμφότερον’’ των Ελλήνων, που συνιστά την καλύτερη απάντηση στη λογική της εθνομηδενιστικής κατάθλιψης. Άλλωστε, το συνεκτικό αυτό στοιχείο είναι που, μέσα από ένα σχήμα ανεξάντλητων αφετηριών, που εγκαινιάζονταν κάθε φορά όταν το αδιέξοδο έχει ολοκληρώσει πλέον το σκοπό του, κράτησαν και θα κρατήσουν και πάλι την Ελλάδα όρθια.

 

Ο Πρόεδρος  Δημ. Γάκης      

 

Ο Αντιπρόεδρος Νικ.Βασιλειάδης  

 

Η Γεν. Γραμματέας Γεωργία Λιαντζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου