Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ
                      ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                                                                                                               


Φλώρινα 05.12.2013


                  -1933 –



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με την ολοκλήρωση των εγγραφών του Νοεμβρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την οριστικοποίηση της ετήσιας συνδρομής των φυτωρίων και μικρών αθλητών του Συλλόγου στα διακόσια είκοσι Ευρώ (220 Ευρώ) και στα τριακόσια πενήντα ευρώ (350 Ευρώ) για τις αγωνιστικές ομάδες. Έτσι με βάση τον όγκο των αθλητών, τις νέες εγγραφές και τον προγραμματισμό δράσεων των αθλητικών τμημάτων και των φυτωρίων, αποφασίστηκε με το ποσό αυτό να καλυφθούν οι παρακάτω παροχές

·         τα έξοδα μεταφοράς των αθλητών προς και από το Χιονοδρομικό Κέντρο,
·         μέχρι τριανταπέντε (35) προπονήσεις στο χιόνι με πλήρες καθημερινό πρόγραμμα κατά τις σχολικές αργίες (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς κ.τ.λ.)
·         οι ετήσιες κάρτες λιφτ των φυτωρίων και αθλητών του Συλλόγου, 
·         από μια ως τρείς εβδομαδιαίες προπονήσεις φυσικής κατάστασης για τις αγωνιστικές ομάδες (ανάλογα με το τμήμα και την εποχή)    
·         όλα τα έξοδα των αθλητών που θα προκριθούν στους Πανελλήνιους Αγώνες αλλά και μέρος των εξόδων των αθλητών στους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος,
·         υλικά και χιονοδρομικό εξοπλισμό των φυτωρίων,
·         ασφάλιση αθλητών, service εξοπλισμού κ.α.   
·         δωρεάν συμμετοχή στην αποστολή του Συλλόγου το καλοκαίρι, στον παγετώνα για θερινή προπόνηση στο χιόνι, για έναν αθλητή του αλπικού και έναν αθλητή των δρόμων αντοχής.
Η αύξηση στην ετήσια συνδρομή των αθλητών (από 175 Ευρώ που ήταν πέρυσι) οφείλεται στην αλλαγή της οργανωτικής δομής των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου με έναν επιπλέον προπονητή ένταξης αρχαρίων τόσο στο αλπικό όσο και  στους δρόμους αντοχής, στην δημιουργία μικρότερων τμημάτων και στον γενικότερο σχεδιασμό αύξησης των παροχών και δράσεων.
Αποφασίστηκε, εκτός του Σαββατοκύριακου, μια υποχρεωτική εβδομαδιαία απογευματινή προπόνηση σε χιόνι για τις αγωνιστικές ομάδες αλπικού, ανάλογα με την κρίση και τον προγραμματισμό του προπονητή και ανάλογο πρόγραμμα για τους δρόμους αντοχής.
Επίσης αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση  που - όπως άλλωστε όλοι ευχόμαστε – λόγο καλών χιονοδρομικών συνθηκών, υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω από 35 προπονήσεις στο Χιονοδρομικό να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τα έξοδα να καλυφθούν από τους χορηγούς του Συλλόγου και να μην επιβαρύνουν τους αθλητές.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και είναι πολύ ικανοποιητικές παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Υπενθυμίζουμε ότι για την εγγραφή κάθε νέου αθλητή είναι απαραίτητη η εγγραφή τουλάχιστον ενός από τους δύο γονείς ή κηδεμόνες, σαν μέλος του Συλλόγου και η ενεργή συμμετοχή του στις δράσεις του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος


Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου