Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ


310314 ΔΤ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/3/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ»

Συγχαρητήρια επιστολή στο Ελληνικό Κολλέγιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή τη διπλή επιτυχία των ομάδων βόλεϊ του σχολείου που κατέκτησαν -σε αγόρια και κορίτσια- τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης για το θρίαμβο τους, να πετύχουν το νταμπλ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη πριν μερικές ημέρες στην Αθήνα.
Οι πρώτες θέσεις που πανάξια κατέκτησαν, κερδίζοντας στους τελικούς τα αγόρια το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού και τα κορίτσια τη Σχολή Μωραΐτη, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλετε για την προαγωγή του αθλητισμού, ως συστατικό της ουσιαστικής παιδείας που προσφέρετε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια.
Εύχομαι ολόψυχα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Πορτογαλία, να δούμε τα παιδιά του Ελληνικού Κολεγίου να μας κάνουν εθνικά υπερήφανους, να σηκώσουν τη γαλανόλευκη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη στη δύσκολη συνέχεια!»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024
email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου