Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ310314 ΔΤ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/03/14

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο απέστειλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης,  εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχίσει και διευρύνει το έργου του προκατόχου του και θα σταθεί στο πλευρό όλων των πολιτών της Πιερίας.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να Σας συγχαρώ για την πανάξια εκλογή Σας στο μητροπολιτικό θώκο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Στο πρόσωπο Σας είμαι βέβαιος πως η κοινωνία της Πιερίας θα βρει τον άξιο διάδοχο του Μητροπολίτη πρώην κ. Αγαθόνικου, πως θα συνεχίσετε και θα ενδυναμώσετε με το δυναμισμό, το πλεόνασμα αγάπης και την αποφασιστικότητα Σας το τιτάνιο έργο που προσέφερε, διακονώντας τη μακεδονική αυτή Μητρόπολη επί 30 έτη.
Η πολυετής προσφορά Σας ως Πρωτοσύγγελου στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης, η εργατικότητα Σας, η απλότητα των τρόπων Σας, η καθολική εκτίμηση προς το πρόσωπο Σας, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τη νέα πορεία που ξεκινάτε στην υπηρεσία της Εκκλησίας, προς όφελος όλων των πολιτών.
Καλή δύναμη!

Με αισθήματα σεβασμού και υικής αφοσίωσης, 
  Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΝΗ 7, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 54624
Τηλ. Επικ. 2310 220144, fax: 2310 220024
email: psomiadis09@gmail.com
site: www.panagiotispsomiadis.gr
social media: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου