Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Φλώρινα: παρόντες στην τελετή μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νομικός Κων/νος και κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής


Την Κυριακή 11 Μαίου 2014 ώρα 11.30 πμ κατατέθηκε στεφάνι της Ελληνικής Αυγής  στο μνημείο Μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τον κο.  Παναγιωτίδη Δημήτριο , υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Φλώρινας με την Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι συναγωνιστές Νομικός Κωνσταντίνος (υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής), Ρώμας Ευάγγελος (υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας), Δάφου Ζωή (υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας), Γεωργιάδης Ανδρέας (υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας) και πολλοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σεβασμού για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού κατά την διάρκεια των θηριωδιών, των διώξεων και του εκτοπισμού από τους νεότουρκους του Κεμάλ Ατατούρκ. Η μνήμη μας είναι άσβεστη για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού, παρά τις προσπάθειες κάποιων διεθνιστών και εγχώριων υποταγμένων που κάνουν ότι μπορούν για να τα ξεχάσουμε. Απάνθρωπα εγκλήματα που διέπραξε ο Κεμάλ Ατατούρκ στον Ποντιακό και Μικρασιατικό Ελληνισμό πριν 90 περίπου χρόνια, που παρόμοια δεν είχε γνωρίσει η ανθρωπότητα. Δυστυχώς σήμερα όποιος Έλληνας κάνει αναφορά στα όσα υπέστησαν οι Έλληνες του Πόντου θεωρείται Εθνικιστής και «ακραίος». Ουδείς Έλληνας ξέχασε όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να κρύψουν την αλήθεια και να παραχαράξουν την Ιστορία του Έθνους  μας.

Με το πέρας της τελετής μνήμης απαγγέλθηκε ο Εθνικός Ύμνος, πολλοί συμπολίτες μας εν μέσω χειροκροτημάτων επιβράβευσαν τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές για την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά με τους υποψηφίους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου