Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σε όλη την Δυτική Μακεδονία οι δράσεις της Ελληνικής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


Με δράσεις σε όλη τη Δυτική Μακεδονία συνεχίζουμε τον προεκλογικό αγώνα για τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου και τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Κλιμάκια συναγωνιστών σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας κυριολεκτικά οργώνουν τις πόλεις και τις κοινότητες προκειμένου η φωνή του κινήματος μας να ακουστεί μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό. Με "όπλο" στο χέρι την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενημερωτικά φυλλάδια, φέιγ βολάν με το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Μακεδονία και με ατσάλινη πίστη για τη ΝΙΚΗ, οι συναγωνιστές ενημερώνουν και αφυπνίζουν τους Δυτικομακεδόνες.

Ο κόσμος παντού υποδέχεται θερμά τα κλιμάκια των συναγωνιστών, υπάρχει ενθουσιασμούς, στα καφενεία μας περιμένουν δεκάδες πολίτες για να ακούσουν τη φωνή των Ελλήνων Πατριωτών. Όπου και να πήγαμε αυτό που μας ζητούν οι πολίτες είναι, επιτέλους την Περιφέρεια να τη διοικήσουν πατριώτες, εργατικοί άνθρωποι με καθαρά χέρια και διαπιστώνουμε ότι για τις Ευρωεκλογές το κίνημα μας θα σαρώσει και στην Δυτική Μακεδονία.

Στα Γρεβενά έγινε μια ακόμη εξόρμηση σε κοινότητες του νομού.
Στην Κοζάνη επισκεφθήκαμε κοινότητες της Εορδαίας και όλο το Βόιο Κοζάνης (Τσοτύλι, Νεάπολη, Πεντάλοφος, Σιάτιστα, Εράτυρα, Γαλατινή και δεκάδες άλλες μικρότερες κοινότητες).
Στην Καστοριά παρόντες στην τελετή μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου