Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Φλώρινας για το Νέο Λύκειο


Την Πέμπτη 08 Μαΐου 2014, η ΕΛΜΕ Φλώρινας σε συνεργασία με το ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Φλώρινας (Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Φλώρινας) πραγματοποίησαν την εκδήλωση με θέμα «Εξετάσεις στην Α’ Λυκείου – Τράπεζα Θεμάτων – Νέο σύστημα προαγωγής και Νέο Λύκειο και ΕΠΑΛ». 
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι κ. Σαββαΐδης Αναστάσιος και Παπαχαρίσης Σπύρος από το ΚΕΣΥΠ, οι οποίοι παρουσίασαν τη δομή του Νέου Λυκείου και της Τράπεζας Θεμάτων αντίστοιχα, και ο καλεσμένος από το ΚΕΜΕΤΕ (Κέντρο Μελετών και Τεκμηρίωσης) της ΟΛΜΕ, επιστημονικός ερευνητής κ Χαραμής Παύλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της νέας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας ήταν αξιόλογη. Εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και μαθητές, έδειξαν έντονα προβληματισμένοι.
Ενημερώνουμε όσους ήθελαν να έρθουν αλλά δε μπόρεσαν, ότι όλη η εκδήλωση (βίντεο) καθώς και τα αρχεία των παρουσιάσεων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ Φλώρινας : http://elme-florina.blogspot.gr/2014/05/11-05-2014.html#more



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου