Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τ.Ο. Καστοριάς: παρόντες στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων, παρόντες και οι προβοκάτορες.


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με κατάθεση στεφάνου στην Πλατεία Μακεδονομάχων της Καστοριάς το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2014, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Π.Ε. Καστοριάς.

Ο συναγωνιστής Τούφας Στέργιος, υπεύθυνος της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με την Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία, εκπροσώπησε το κίνημα μας.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, οι εκπρόσωποι άλλων κομμάτων αμαύρωσαν και αυτή την εκδήλωση Εθνικής μνήμης με τη στάση τους και τις πράξεις τους.
Η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κα. Αντωνίου Μαρία γύρισε επιδεικτικά την πλάτη της όταν ο συναγωνιστής Τούφας Στέργιος κατέθετε στεφάνι. Αναρωτιόμαστε ποιόν προσβάλει με τη στάση της, εμάς ή την εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων;

Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής της ΝΔ έχει προκαλέσει πολλάκις, σε ανάλογες εκδηλώσεις, τον εκάστοτε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Προφανώς μας προβοκάρει και προσπαθεί να προκαλέσει "θερμό" επεισόδιο για να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά αλλά μέχρι στιγμής δεν... τσιμπάμε.

Αυτός που πήρε τη σκυτάλη της επιδιωκόμενης προβοκάτσιας από την κα. Αντωνίου, ήταν ένας εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α. Καστοριάς ο οποίος με το πέρας της τελετής τα έβαλε με τους υπαλλήλους οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι της εκδήλωσης και τους κατηγόρησε ότι δεν τήρησαν το πρωτόκολλο.
Πιθανότατα ο ροζ αριστερός θωλο-κουλτουριάρης να ζήλεψε που η Χρυσή Αυγή τιμάει κάθε χρόνο σε πολλές εκδηλώσεις τη Γενοκτονία των Ποντίων από τους νεότουρκους του κεμάλ, όταν το δικό του το συνονθύλευμα προσκυνάει το Τούρκικο Προξενείο και υποστηρίζει τους τούρκους προβοκάτορες στην Θράκη. Αργότερα διαπιστώσαμε ότι ο εκπρόσωπος του Συ.Ριζ.Α. διαμαρτυρήθηκε διότι καταθέσαμε στεφάνι πριν από αυτόν, κάτι το οποίο δεν ισχύει διότι πριν από την Χρυσή Αυγή, (όπως ορίζει το πρωτόκολλο) στεφάνι κατέθεσε εκπρόσωπος του βουλευτή Καστοριάς του Συ.Ριζ.Α. κου. Διαμαντόπουλου. Μήπως (λέμε τώρα) άλλο Σύ.Ριζ.Α. Καστοριάς και άλλο Διαμαντόπουλος;
Ας ξεμπλέξουν πρώτα τα εσωκομματικά τους οι σύντροφοι και μετά να δημιουργούν επεισόδια για τις εντυπώσεις.

για σχετικό βίντεο δείτε το σύνδεσμο: http://youtu.be/CIFC0Aac0fk



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου