Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Επίσκεψη στην Κοζάνη του κου. Βασίλη Χαλβατζούλη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με την Χρυσή Αυγή.


Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, κος. Χαλβατζούλης Βασίλειος επισκέφθηκε την Κοζάνη στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα για τις Ευρωεκλογές.

Συναντήθηκε με τον Νίκο Κουρκούτα, υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, καθώς και με δεκάδες άλλους υποστηρικτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη.

Ο κος. Χαλβατζούλης μαζί με το κλιμάκιο των συναγωνιστών βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης καθώς και στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της αγοράς.
Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές επανδρώθηκε με αξιόλογους επιστήμονες, ανώτατους στρατιωτικούς, νομικούς και επαγγελματίες. Είναι η "Dream Team" της Ελλάδας και είναι η καλύτερη απάντηση στους αργυρώνητους δημοσιογραφίσκους και τα χαλκευμένα ΜΜΕ που παρουσιάζουν το Εθνικιστικό κίνημα ως δήθεν "εγκληματική οργάνωση".

Η Χρυσή Αυγή όπως στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, έτσι και στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου θα είναι ο πραγματικός νικητής και θα υποστηριχθεί από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες.

Η Ελλάδα θα Νικήσει !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου