Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

επιστολή κάτοικου


Επιστολή κάτοικου Νέου Καυκάσου με αφορμή τα δημοσιεύματα – σχόλια της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ με τίτλο  «ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΠΙΩ! - ΤΟ ΝΕΡΟ AΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ»
 
Κρυμμένοι πίσω από την επίσκεψη-διαμαρτυρία και γόνιμο διάλογο με τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο κ. Καραγκιοζίδη και την συμπαράσταση του προέδρου του Ν. Καυκάσου Κων/νου Γιαλαμά τριών γυναικών από τον Ν. Καύκασο στο δημαρχείο, κάποιοι αχρείοι βρήκαν ευκαιρία να εξαπολύσουν ύβρεις με τον χειρότερο τρόπο προς όλους τους παραπάνω.
Έχω να πω λοιπόν σ' αυτούς που δυστυχώς δεν έχουν ούτε όνομα ούτε γενιά αφού δεν τολμούν να σχολιάσουν επώνυμα και χωρίς κουκούλες ( ως άλλοι δοσίλογοι) πως αν αγαπάνε το χωριό τους θα 'πρεπε ανοιχτά, έντιμα, χωρίς δειλία, χωρίς μνησικακία να προσπαθήσουν και μεις μαζί τους να συνομιλήσουν με την εκλεγμένη δημοτική αρχή για την λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε με το νερό (εδώ και πολλά χρόνια) .
Όσο για το ότι δεν βλέπουν τον πρόεδρο στο χωριό, είναι είτε γιατί κρύβονται ή έχουν τυφλωθεί και καλά θα κάνουν να επισκεφθούν οφθαλμίατρο (το νοσοκομείο μας διαθέτει τους καλύτερους). Επίσης αν διαθέτουν αυτοί αυτά που γράφουν ότι δεν διαθέτουν Οι δήμαρχος, αντιδήμαρχοι Καραγκιοζίδης- Αλεξιάδης και πρόεδρος Γιαλαμάς, ας πάνε αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα και να καταγγείλουν αυτά που τους προσάπτουν, διότι έτσι ενεργούν οι άντρες! Βέβαια αυτοί με τον τρόπο που συμπεριφέρονται δεν τιμούν τα παντελόνια που φοράνε.
Ο έντιμος άνθρωπος αγωνίζεται, έχει αξίες τις οποίες προασπίζεται και πάνω απ' όλα δεν είναι αχάριστος! Οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ μπορεί να ξεχάσανε, αλλά οι υπόλοιποι δεν ξεχνούμε πως αυτούς που υβρίζουν σήμερα άνανδρα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα και σε μένα προσωπικά είναι αυτούς που "γλύφανε" για τα συμφέροντά τους. Το χωριό μου διακρίθηκε για τους αγώνες του, την παιδεία του και την εντιμότητά του. Δεν επιτρέπω λοιπόν σ' αυτά τα υποκείμενα να διασύρουν τους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και ιδιαίτερα τους γονείς μας οι οποίοι έζησαν σ' αυτόν τον τόπο με το κεφάλι ψηλά! Εγώ έχω και όνομα και γενιά είμαι υπερήφανη γι' αυτά!!!
ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ-ΚΟΛΟΘΑ ΝΙΝΑ .
 
 
____________________________________________________________
Η ταυτότητα μας.
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αστική μη κερδοσκοπική κοινωνική ειδησεογραφική εφημερίδα.
Αρχική σελίδα κάντε «ΚΛΙΚ»
tel: 6944-432534
 
Κέντρο Κοινωνικών Πολιτικών Οικονομικών Ερευνών
ΚΕ.Κ.Π.Ο.Ε
tel: 6944-432534
 
Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου