Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡ. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΝΦΛΩ-ΑΝΚΟ



                                                           ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με Δήμαρχο Φλώρινας και παράγοντες και στελέχη των Αναπτυξιακών Εταιρειών ΑΝΦΛΩ και ΑΝΚΟ


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου, υπηρεσιακοί παράγοντες, στελέχη και συνεργάτες των δύο αναπτυξιακών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν γενικά αναπτυξιακά θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Φλώρινας.
Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά στο φράγμα Περικοπής, στη μελέτη αρδευτικού Πρεσπών, στο αρδευτικό της Χειμαδίτιδας, σε οδικές συνδέσεις του Νομού Φλώρινας, στον Μεθοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής, στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας, στο κτίριο της Αγίας Όλγας, στους δρόμους Δροσοπηγή – Περικοπή, Ασπρόγεια – Περικοπή, Παπαδιά – Παναγίτσα, Φλάμπουρο – Νυμφαίο, στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στον βιολογικό καθαρισμό Τοπικών Κοινοτήτων και στον βιολογικό καθαρισμό της ΒΙΠΕ, καθώς και στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου.
Για τα περισσότερα από τα θέματα που συζητήθηκαν, οι δύο αναπτυξιακές εταιρίες ΑΝΚΟ και ΑΝΦΛΩ θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσουν και τα αντίστοιχα έργα.
Τα θέματα που αφορούν στον Δήμο Αμυνταίου και τον Δήμο Πρεσπών θα συζητηθούν αναλυτικότερα σε επόμενες συναντήσεις και η υλοποίησή τους θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου