Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

«Πλημμύρισε το TFC!»

Φλώρινα: 11-03-2015

                                               

 

 

«Πλημμύρισε το TFC

 

            Μεγάλες στιγμές, για ακόμη μια φορά έζησε το προπονητικό και αγωνιστικό κέντρο του Ο.ΞΙ.Φ. στην Θεσσαλονίκη (TFC). Το περασμένο Σάββατο,7 Μαρτίου 150 παιδιά από την Β. Ελλάδα αλλά και από την Ρουμανία και Βουλγαρία κατέκλυσαν τον 1ο όροφο του Περ.7 στην ΔΕΘ με την ευκαιρία του KIDS CUP Vol.3, την ευθύνη διοργάνωσης του οποίου έχει ο ΟΞΙΦ.
            Συνολικά 13 κατηγορίες «παίχτηκαν» και στα 3 όπλα με τον μικρότερο ξιφομάχο 7 ετών και τον μεγαλύτερο 17 ετών.

            Ως διακριθέντες αθλητές μας σίγουρα ήταν ο Δημήτρης Μοσχόπουλος με την κατάκτηση 1 χρυσού (στα -13) και 1 ασημένιου μεταλλίου (στα -17), η Νικολαίδου Παναγιώτα (χρυσό στα -17) αλλά και ο μικρός Αχιλλέας Μαυρομμάτης (-11), ο Δημήτρης Σαχινίδης (-11), Ραφαέλα Γουλάπστη (-11) και πολλά αλλά παιδιά.
            Αναλυτικά αποτελέσματα αλλά και φωτογραφίες στο www.oxif.gr/kidscup.
            Η συνέχεια του Kids GrandPrix προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε Γιάννενα, Κρήτη και Αθήνα.
            Πυρετώδεις συνεχίζονται οι προετοιμασίες και για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος μονομαχίας στην Φλώρινα στις 25 και 26 Απριλίου. Η μεγαλύτερη Εθνική Διοργάνωση, τόσο σε αριθμό συμμετοχών όσο και σημασία «μετακομίζει» για 1η φορά στην Ιστορία της Ελληνικής Ξιφασκίας στην Φλώρινα.
              Κορυφώνεται, τέλος, η αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων μας. Το ερχόμενο Σ/Κ οι ομάδες του Ξίφους Ασκήσεως -20 ταξιδεύουν στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ οι αθλητές του Ξίφους Μονομαχίας πάνε στην Σόφια, Βουλγαρία για το Κύπελλο Satellite. Στις 21 και 22 Μαρτίου οι ομάδες του Ξίφους Μονομαχίας «πετάνε» στα Χανιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 που διοργανώνει η Α.Λ.Ξ. Χανίων.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου