Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Μια σημαντική επίσκεψη στο Αμύνταιο….


Μια σημαντική επίσκεψη στο Αμύνταιο….
Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποδέχτηκε πρόσκληση του Δημοτικού Συμβούλου Μπάντη Ιορδάνη για να επισκεφθεί το Δήμο Αμυνταίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ ΑΕ όπου εκεί πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον τρόπο συγκομιδής - παραγωγής- ποιότητας ελέγχου- προώθησης - τιμολογιακής πολιτικής-marketing καθώς και την αναπτυξιακή πολιτική της εταιρείας. Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με μέλη του ομίλου καθώς επίσης τους πρόσφερε ενημερωτικό υλικό του Δήμου, καθώς και φυσικά μεταλλικά νερά Ξινού Νερού. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών όπου εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρών Κυριακόπουλος Γρηγόριος, ο Πρόερδος της ΑΜΚΕ Πετριέων Γη Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος Χατζηκωνσταντίνου Αλέξανδρος, ο Τοπικός Σύμβουλος Ρώμας Ευάγγελος καθώς και  αρχαιολόγος του Υπουργείου Πολιτισμού που έκανε και την ξενάγηση. Τρίτη και τελευταία στάση ήταν στο κτήμα πιπεριάς Ναουμίδη, μια εξαγωγική μονάδα πρότυπο στην πιπεριά Φλωρίνης, όπου υπήρξε και γευσιγνωσία παράλληλα με την ομιλία για την εταιρεία και την ανάπτυξη της.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος όμιλος είχε επισκεφθεί πριν δύο χρόνια με πρωτοβουλία του κ.Μπάντη το οινοποιείο κτήμα Άλφα, το Νυμφαίο και το Λέχοβο. Τα 63 άτομα του ομίλου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή καθώς και για το τουριστικό προϊόν που προσφέρει

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου