Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΑΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑ


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!

  Γι’ άλλη μια φορά το πρόβλημα των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, απασχολεί την επικαιρότητα και όλους εμάς τους πολίτες. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί επικίνδυνα η εισβολή στην χώρα μας, λαθρομεταναστών από τις χώρες της Μ. Ανατολής εξαιτίας των τοπικών αναταραχών.
  Η χώρα μας δεν αντέχει αυτό το κύμα λαθρομεταναστών που επιτείνει την οικονομική κρίση, διαταράσσει το αίσθημα ασφάλειας και αλλοιώνει πληθυσμιακά την σύνθεση της κοινωνίας μας. Πλέον υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την χώρα. Δίπλα μας ελληνόπουλα πεινάνε και άλλα κατά χιλιάδες αναζητούν την τύχη τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Φιλοξενία δεν σημαίνει ότι θα μετατραπεί η χώρα μας σε ένα απέραντο ξενοδοχείο. Πόσους άλλους λαθρομετανάστες ν’ αντέξει η Ελλάδα ; Τα σύνορα θα πρέπει να κλείσουν και να δοθεί μάχη να σταματήσει η ανεξέλεγκτη εισροή εξ ανατολάς.
  Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς πέρα από τους ανθρωπισμούς προς τρίτους, οφείλουν να διαφυλάξουν πρωτίστως την εθνική ασφάλεια και την ασφάλεια των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας και κυρίως τις εθνικά ευαίσθητες περιοχές. Αναγκαιότητα και καθήκον είναι «πρώτα οι ΕΛΛΗΝΕΣ» !!!
  Η Ελλάδα είναι χώρα, με σύνορα, εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, συγκεκριμένες οικονομικές, κοινωνικές και πληθυσμιακές αντοχές και όχι απλά ένας χώρος ελεύθερης εισόδου-εξόδου από ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών. Επιβάλλεται μεταναστευτική πολιτική υπό τον πλήρη έλεγχο του κράτους, με αυστηρές ποσοστώσεις και κυρώσεις με ταυτόχρονη εκστρατεία αναθεώρησης της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ . Επομένως, θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών.
  Τέλος, το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών από τις χώρες της Μ. Ανατολής είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι ελληνικό. Δηλαδή, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει αφενός να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει το σύμφωνο επαναπροώθησης που έχει υπογράψει και αφετέρου θα πρέπει να υπάρξει αναλογικός καταμερισμός των μεταναστών και προσφύγων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου