Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Όμιλος ενεργών νέων Φλώρινας ((Παιχνιδαγωγείο ΙΙ))





Φλώρινα 03/06/2013       

                                                                «ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ ΙΙ: Από την Ιδέα στην Έκφραση»

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά το Παιχνιδαγωγείο, μια τριήμερη εκδήλωση αφιερωμένη σε παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού.

Σκοπός μας ήταν να ωθήσουμε τη συμμετοχή των παιδιών σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος, να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητά τους και να τα ωθήσουμε σε υγιείς τρόπους ψυχαγωγίας.  


Η Συντονιστική Επιτροπή του ΟΕΝΕΦ θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί για την ενεργή συμμετοχή, τους μαθητές,  τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, του 6ου Δημοτικού Φλώρινας, του 2ου Δημοτικού και του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Φλώρινας. Οι θαυμάσιοι πίνακες ζωγραφικής που εκτέθηκαν για πρώτη φορά κατά την 2η ημέρα των εκδηλώσεων, αποτύπωσαν με ξεχωριστό τρόπο την εντυπωσιακή εργασία και τέχνη των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης. Παράλληλα, ξεχωριστής έμπνευσης δημιουργίες παιδιών του 6ου Δημοτικού και του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού ανέδειξαν το δημιουργικό πνεύμα και τη φαντασία των μαθητών.

Επιπρόσθετα, να ευχαριστήσει για την σημαντική υποστήριξη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και την  Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Μαζί με την ζωντάνια των μικρών μαθητών ξεχωριστό τόνο στην μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων έδωσαν πολλά μέλη του Ομίλου που με πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού προσέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις και κομμάτι της ψυχής τους για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση που προάγει όλα τα υγιή χαρακτηριστικά της ενεργούς μάθησης.  Η μεγάλη συμμετοχή των μελών μας, δίνει δύναμη για την συνέχεια και είναι το βασικό συστατικό για την επιτυχία κάθε μελλοντικής δράσης.



Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας
Οι Νέοι μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου