Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Μετάλλια σε Χανιά και Σκόπια»



Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της, ιδιαίτερα, πετυχημένης χρονιάς για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας, οι αθλητές και οι αθλήτριές του συνεχίζουν να φορτώνουν τις προθήκες με Κύπελλα και Διακρίσεις.
Στα Χανιά και στο 5ο Κύπελλο Μάχης της Κρήτης, η Ιωάννα Χρήστου ανταποκρίθηκε στην ευγενική πρόσκληση των διοργανωτών και κατέκτησε την 1η θέση, προσθέτοντας ένα ακόμα κύπελλο στην πλούσια συλλογή της.
 Οι Αγώνες, που αποτελούν κόσμημα για το άθλημα στην Κρήτη, προσέλκυσαν συμμετοχές από 13 Ελληνικούς Συλλόγους, από την Κύπρο και Γερμανία. Σε ανταπόδοση της θαυμάσιας Κρητικής Φιλοξενίας, η αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. απεύθυνε Πρόσκληση στον Πρόεδρο της Αθλητικής Λέσχης Ξιφασκίας Χανίων κ. Ιπποκράτη Μανουδάκη να επισκεφθεί την Φλώρινα τον Δεκέμβριο στο Κύπελλο Φωτιάς.
Το Σάββατο, επίσης, 10 μελής αποστολή του Ομίλου ταξίδεψε στα Σκόπια και συμμετείχε στο 47ο Solidarity Cup. Στην κατηγορία -17 οι Καλυβιάνου και Μοσχοπούλου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, όπως επίσης, το ίδιο μετάλλιο κατέκτησε η Ντώνου στην κατηγορία -13.
Η αθλητική σαιζόν ολοκληρώνεται, τυπικά, το επόμενο Σάββατο 8 Ιουνίου με την διεξαγωγή του Σχολικού Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων στο προπονητήριο του Ο.ΞΙ.Φ.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου