Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο Άρης στη Φλώρινα


Το διάστημα 1-15 Σεπτεμβρίου 2013η ομάδα μπάσκετ του Άρη Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στη Φλώρινα για να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της αλλά και για να δώσει φιλικά σε τουρνουά που θα διεξαχθεί με αντιπάλους τη Φλώρινα, τα Τρίκαλα και τη Λουκόιλ Ακαντέμικ (όπου σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Άρη Δημήτρης Βεργίνης), πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. 
Ο φετινός Άρης, όπως και πέρυσι, θα στηριχτεί σε πολλά Ελληνόπουλα κυρίως. Με προπονητή τον επιτυχημένο στο διάστημα που ανέλαβε Βαγγέλη Αγγέλου και με κινήσεις προσεκτικές, ο Άρης φιλοδοξεί να κάνει μια αξιόλογη πορεία φέτος.
Οι έμπειροι άσοι που θα στηρίξουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο αρχηγός Αντώνης Ασημακόπουλος (φόργουορντ) και ο έτερος «διόσκουρος» Κώστας Χαρίσης (σέντερ). Μεγάλο όπλο αναμένεται να είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος, πρώτος σκόρερ πέρυσι της ομάδας και ένα από τα καλύτερα 3άρια της Basket League.
Αν ο Άρης έχει κάποιους παίκτες με προοπτική, αυτοί είναι σίγουρα ο Λευτέρης Μποχωρίδης, βασικό πλέι-μέικερ της Εθνικής Νέων και πρόσφατα κληθείς για λίγες προπονήσεις στην Εθνική Ανδρών αλλά και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, παίκτης με σπουδαία σωματικά προσόντα. Είναι τα δύο καλύτερα project του Άρη για το μέλλον.
Από κοντά θα βοηθήσουν ο διεθνής σέντερ Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Σπύρος Μούρτος, ο Ευθύμης Τσακαλέρης και οι νεοαποκτηθέντες γκαρντ Γιάννης Αθηναίου και Νίκος Γκίκας. Ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ αποτέλεσε τον έναν από τους 2 ξένους και θα βοηθήσει πολύ και φέτος στις περιφερειακές θέσεις. Επίσης, στο ρόστερ βρίσκονται και οι Πουλιανίτης, Κελεσίδης.
Φυσικά, στα μεταγραφικά γράφονται και ακούγονται ονόματα με αυτό του σκόρερ της Εθνικής Νέων Γιαννούλη Λαρεντζάκη να κυριαρχεί.
Ο Άρης φυσικά έχει πίσω του μια μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ. Τη νέα προσπάθεια της ομάδας στηρίζει έμπρακτα ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής Νίκος Γκάλης, για τον οποίον την άνοιξη έγινε στο Αλεξάνδρειο η μεγαλοπρεπής εορτή. Πλέον, ο Άρης αγωνίζεται στο “Nick Galis Hall” όπως ονομάστηκε η σάλα του Αλεξανδρείου Μελάθρου.
Αναλυτικά το ρόστερ και τα τελευταία νέα της ομάδας μπορείτε να τα δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης www.arisbc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου