Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο κύριος δεν ξέρω τι λέω –δεν ξέρω τι μου γίνεται


Η  αναφορά του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας , ότι ο δήμος Αμυνταίου οφείλει στην ΑΝ.ΦΛΩ. 500.000 ευρώ, προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη. που είπε τα εξής:

Κύριε Ιωσηφίδη από πότε η ΑΝΦΛΩ  πληρώνεται για μελέτες που έκανε αφού εκτελεστεί το έργο. Δεν θυμόσαστε ή δεν γνωρίζετε ότι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών σας έχουν παραλάβει την μελέτη; δεν γνωρίζεται ότι έχετε υποβάλει την μελέτη στο ΕΣΠΑ για να υλοποιηθεί το έργο; εσείς τα υπογράφετε και μάλιστα το συζητήσατε  και σε Δημοτικό Συμβούλιο.
Να είναι καλά οι πρώην Δήμαρχοι Αμυνταίου, Φιλώτα  και Αετού που είχαν ήδη έτοιμες μελέτες και έτσι μπορέσατε να κάνετε και κανένα έργο. Αλλιώς δεν θα ήχε γίνει εντελώς τίποτα στο Αμύνταιο γιατί εσείς ενδιαφερόσαστε μόνο για την εταιρία σας πως θα πάρει κανένα έργο και τίποτα παραπάνω.
Ένας Δημότης που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Δήμο Αμυνταίου.
Και δεν το στέλνω στους ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ τα φερέφωνα του Ιωσηφίδη γιατί ξέρω ότι δεν θα το ανεβάσουν. Αφού το blog αυτός το χρηματοδοτεί για να ταΐζει τους χαχόλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου