Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τρία εισιτήρια για τον Α.Σ. «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» στους τελικούς της Αθήνας

Το Σάββατο 14/9/2013 στο ΔΑΚ Φλώρινας έγιναν οι Προκριματικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων και Ν. ανδρών – Ν. γυναικών, ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”  συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους οι τρεις κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας.
Τα εισιτήρια που σφραγίστηκαν από τους αθλητές του Συλλόγου είναι:
Μπογδάνης Πέτρος  1ος στα kata και 3ος στο kumite
Σιδηρόπουλος Γεώργιος   3ος στα kata και 3ος στο kumite
Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία 2η στο kumite
Η αθλήτρια Σγουρίδου Χριστίνα δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς απέκτησε όμως πολλές και χρήσιμες εμπειρίες για τα επόμενα πρωταθλήματα.
Επίσης ο προπονητής του συλλόγου Κορομπίλης Νίκος συμμετείχε στις εξετάσεις διαιτησίας που έγιναν πριν τους αγώνες στο ξενοδοχείο Φαίδων. Διαιτήτευσε με πολύ καλή απόδοση στους αγώνες.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής):  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε με στόχο να μπούμε στην τετράδα που οδηγούσε στους τελικούς, από εκεί και μετά αφού εξασφαλίστηκε η πρόκριση παίζαμε χαλαρά και δεν ρισκάραμε για να αποφύγουμε πιθανόν τραυματισμούς,  στους τελικούς στην Αθήνας στις 22/9/2013 θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάποια θέση ώστε να μπούμε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα μας οδηγήσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γουανταλαχάρας στην Ισπανία. 

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και τους ευχαριστώ για τις ατελείωτες χαρές που μου δίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου για τους αγώνες που δίνει ώστε να έχουν οι αθλητές μας όλα τα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και το φίλαθλο κοινό της Φλώρινας που στάθηκαν δίπλα στους αθλητές μας στους προκριματικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου