Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το ύστατο σχέδιο του “συνταγματικού τόξου” για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας ενός νεαρού συμπολίτη μας στο πλαίσιο μίας συμπλοκής με καθαρά οπαδικά και σίγουρα όχι
πολιτικά κίνητρα γινόμαστε μάρτυρες μίας ακόμη προσπάθειας κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η συγκεκριμένη ύπουλη και ανήθικη στρατηγική δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, καθώς εδώ και δεκαετίες οι Έλληνες Εθνικιστές βιώνουν την άθλια πολεμική του ανθελληνικού συστήματος που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Ιδίως κατά τα τελευταία δύο χρόνια, όπου αρχικά διεφάνη και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η είσοδος του Κινήματος στη βουλή, ο οχετός λάσπης των φερέφωνων του καθεστώτος έφτασε στο κατακόρυφο.
Από την συγγραφή κειμένων που δήθεν έφεραν τις υπογραφές του Αρχηγού ή στελεχών του Κινήματος και «υμνούσαν τα εγκλήματα των ναζί» και τις εικόνες photoshop που παρουσίαζαν  μέλη της Χρυσής Αυγής με «ναζιστική ένδυση», τους δήθεν «ξυλοδαρμούς μεταναστών» και τα πογκρόμ που βρίσκονταν μόνο στο φαντασιακό τους, οι τεχνίτες του ψεύδους δε δίστασαν να φτάσουν μέχρι το σημείο να χρεώνουν πολιτικά στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ακόμη και δολοφονίες μεταξύ ερωτικών συντρόφων! Κι αν όλα αυτά μέχρι πρότινος φάνταζαν γραφικές προσπάθειες ανάσχεσης της δυναμικής της Χρυσής Αυγής, πλέον μπορεί ξεκάθαρα να γίνει λόγος για την απέλπιδα προσπάθεια τους συστήματος να σωθεί από το προδιαγεγραμμένο τέλος του.
Χρεώνοντας τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι στη Χρυσή Αυγή και με το ζήτημα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ολομέλειας της Βουλής και των ΜΜΕ, οι αδίστακτοι υπηρέτες των εξουσιαστών της Πατρίδας μας επιχειρούν να στήσουν σκηνικό εμφυλίου πολέμου με σκοπό είτε να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα είτε την πρόκληση «απάντησης» από την «αντίπερα όχθη» προκειμένου να πυροδοτηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα προκαλέσουν τον φόβο του χάους στην ελληνική κοινωνία,  ώστε εν συνεχεία οι στυλοβάτες του μνημονίου και οι συνοδοιπόροι τους να παρουσιαστούν ως «μονόδρομος για την εξασφάλιση κοινωνικής γαλήνης και ομαλότητας».
Στο αισχρό αυτό παιχνίδι πυροδότησης κύκλων βίας κυρίαρχο ρόλο παίζει η Αριστερά. Από του βήματος της βουλής, εξάλλου, δήλωσε η κομμουνίστρια της Εκάλης Κανέλλη πως «από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι κανένας «φασίστας» δεν θα μείνει». Ας αναλογιστεί ο κόσμος τι θα συνέβαινε αν βουλευτής της Χρυσής Αυγής προχωρούσε αντίστοιχη δήλωση.
Είναι προφανές πως το «συνταγματικό τόξο» παίζει το τελευταίο του χαρτί. Οι πολιτικάντηδες όχι μόνο δεν λυπούνται για τον άτυχο νεαρό, αλλά επιχαίρουν για το συμβάν και -μέσω της σκύλευσης της μνήμης του- επιδιώκουν και νέους νεκρούς για να επιτύχουν τους βρώμικους σκοπούς τους. Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να τους κάνει τη χάρη να επιτύχουν οι άθλιες μεθοδεύσεις τους και θα αντιπαρέλθει κάθε καθεστωτική παγίδα μέχρι την Νίκη!

Τ.Ο Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου