Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας


4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι μετά το αρχικό σοκ της δολοφονίας-εκείνη την ημέρα τα ποσοστά της παρουσίαζαν μεγάλη πτώση- η λυσσαλέα επίθεση από όλο το πολιτικό σύστημα που ακολούθησε αλλά και το σφυροκόπημα από τα συστημικά ΜΜΕ έκαναν τους ψηφοφόρους να αλλάξουν στάση με αποτέλεσμα τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις επόμενες ημέρες μέχρι σήμερα να παρουσιάζουν και πάλι ανοδικές τάσεις…Αξίζει να σας πούμε ότι σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση την παραμονή της δολοφονίας του Φύσσα, Νέα Δημοκρατία και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Αττική έδιναν μάχη στήθος με στήθος για το ποιο θα είναι δεύτερο κόμμα…».
    (ΥΓ) 1: Ποια είναι η μεγαλύτερη τιμωρία των διαφόρων Πρετεντέρηδων, Χατζηνικολέτων, Κουβαράδων και δημοσιογραφικών… κουμπαράδων; Να τους βάλουμε να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τη δημοσκόπηση και να βλέπουμε τα μούτρα που θα κάνουν!
    (ΥΓ) 2: Αν βγει αλώβητη η Χρυσή Αυγή και μετά απ’ αυτόν τον προπαγανδιστικό ορυμαγδό, προβλέπονται ομαδικές… αυτοκτονίες παπαγαλακίων του συστήματος. Ας πάρουν, λοιπόν, σειρά τα κοπέλια των Μπομπολαίων, Βαρδινογιανναίων, Αλαφούζων και λοιπών εθνικών μας… ευεργετών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοίξαν τους ασκούς του Αιόλου… ψυχραιμία συναγωνιστές, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με την αναγγελία (πιθανότατα) εκλογών. Ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές βουλευτές που συνελήφθησαν με τις αστείες κατηγορίες θα είναι σύντομα ελεύθεροι. Η εγκληματική συμμορία που κυβερνά την χώρα, μπροστά στα αδιέξοδα της προσπαθεί να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό και να διχάσει τους Έλληνες Εθνικιστές. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην τους δώσουμε δικαιώματα. Ο πολιτικός αγώνας μας θα δικαιωθεί, μαζί μας έχουμε όλο τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή