Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Προϋπολογισμός Δήμου Αμυνταίου 2014(βίντεο)


Σε ειδική συνεδρίαση την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου συζητήθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2014. Ο Διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου κ. Μεδίτσκος, αναφέρθηκε στις μεγάλες
οικονομικές επιχορηγήσεις που έχει ο δήμος από το κράτος συγκριτικά με το 2011 όπου οι ΚΑΠ ήταν 4.600.000 ενώ το 2014 θα είναι 2.900.000 ευρώ.
Ο κ. Θεοδωρίδης από την πλευρά του δήλωσε πως σήμερα ο δήμος Αμυνταίου παίρνει περισσότερα λεφτά, από αυτά που έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια. Στην συνέχεια  τόνισε  πως τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δήμου, τα έχει πληρώσει το κράτος παίρνοντας την απάντηση από τον Διευθυντή της Οικονομικής υπηρεσίας πως όχι μόνο δεν χάρισε το κράτος λεφτά στον δήμο, αλλά αντίθετα τα χρήματα που όφειλε το κράτος στον δήμο όχι μόνο δεν τα έδωσε αλλά τους έφαγε και χρήματα…..
Ο κ. Φίστας  είπε πως για πολιτικούς λόγους δεν θα ψηφήσει τον προϋπολογισμό.
Τέλος ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία, είπε πως παρόλο που έχουν περικοπεί τα έσοδα και έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις , ο δήμος Αμυνταίου, κατάφερε συγκριτικά με άλλους δήμους   να κάνει και έργα. Στην συνέχεια προκάλεσε τον κ. Θεοδωρίδη αυτά που είπε για τις οικονομικές απολαβές του δήμου να τα πει μπροστά στην ΠΕΔ και στην ΚΕΔΕ.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου