Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Tί έκανε στον πόλεμο το KKE μπαμπά; (Pravda και Izvestia εν έτει 2013).


Στην πάλαι ποτέ ισχυρή Σοβιετική Ένωση κυκλοφορούσαν ευρέως δύο καθημερινές εφημερίδες, η Pravda «Правда» (μετάφραση: αλήθεια) και η Izvestia «Известия» (μετάφραση: τα νέα) οι οποίες εννοείται ότι ήταν πλήρως ελεγχόμενες από το κομμουνιστικό καθεστώς (ΚΚΣΕ) της εποχής και η ύλη τους αυστηρά καθοδηγούμενη από τους «ινστρούχτορες» του κόμματος. Περιπαικτικά οι Σοβιετικοί υπήκοοι της εποχής έλεγαν ότι «στα Νέα (Izvestia) δεν υπάρχει Αλήθεια (Pravda) και για την Αλήθεια δεν υπάρχει κανένα Νέο».

Οι συγκεκριμένες εφημερίδες κυκλοφορούν και σήμερα στη Ρωσία. Η Pravda μετά την πτώση του Σοβιετικού καθεστώτος και για 5 χρόνια περίπου ανήκε σε Ελληνική οικογένεια εκδοτών οι οποίοι στη συνέχεια την πούλησαν στο νεοϊδρυθέν Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η παραπάνω ιστορία είναι αφιερωμένη στα στελέχη του ΚΚΕ στην Κοζάνη οι οποίοι είχαν το θράσος να διανέμουν στα τοπικά ΜΜΕ ένα δελτίο τύπου μέσω του 902.gr, το οποίο έκανε αναφορά στην επιτυχημένη εκδήλωση μας στον Πεντάλοφο Κοζάνης όπου τιμήσαμε τη Γυναίκα της Πίνδου. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου το ΚΚΕ Κοζάνης ψεύδεται ασυστόλως και αναφέρει ότι ήμασταν ανεπιθύμητοι στον Πεντάλοφο, δεν μας άφησαν δήθεν οι κάτοικοι να παρακολουθήσουμε την παρέλαση, ουδέποτε έγινε κατάθεση στεφάνου παρά μόνο βγάλαμε 2-3 φωτογραφίες και αποχωρήσαμε.

Επειδή η Χρυσή Αυγή πάντα λέει την αλήθεια και πάντα έχει αποδείξεις για τα λεγόμενα της, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής στα παραπάνω κατάπτυστα ψέματα των Κουκουέδων που προσβάλουν πρώτους από όλους τους κατοίκους του Πεντάλοφου Κοζάνης και μετά τη νοημοσύνη μας:

1.    Περίπου 30 συναγωνιστές κυρίως από την Κοζάνη και την Καστοριά παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση η οποία είχε ανακοινωθεί στους κατοίκους του Πεντάλοφου μέρες πριν με αφίσες σε διάφορα σημεία της κοινότητας (σχετική φωτογραφία 1).
2.    Από νωρίς της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2013, συναγωνιστές από τον Πεντάλοφο είχαν κρεμάσει παραπλεύρως του μνημείου για τη Γυναίκα της Πίνδου, δύο (2) πανό της Χρυσής Αυγής (σχετικές φωτογραφίες 2 & 3) χωρίς φυσικά να τους ενοχλήσει κανένας.
3.    Αφού παρακολουθήσαμε την παρέλαση, πλάι-πλάι με τους κατοίκους του Πεντάλοφου οι οποίοι μας υποδέχτηκαν θερμά (σχετική φωτογραφία 4) μεταβήκαμε λίγα μέτρα πιο πάνω όπου υπάρχει το μνημείο της Γυναίκας της Πίνδου, έγινε μια σύντομη αναφορά στο έργο και τις θυσίες των ανώνυμων γυναικών της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της Ιταλικής εισβολής και καταθέσαμε στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής (σχετική φωτογραφία 5).Είπαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και η εκδήλωση μας έλαβε τέλος.
4.    Ακολούθως μοιράσαμε στους κατοίκους του Πεντάλοφου ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στα καφενεία και τις ταβέρνες που είναι κατά μήκος του πεζόδρομου. (σχετικές φωτογραφίες 6 & 7) χωρίς κανένας να μας ενοχλήσει ή να μας κάνει να αισθανθούμε ανεπιθύμητοι. Το αντίθετο θα λέγαμε, οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού αυτοβούλως ερχόταν και μας ζητούσαν να πληροφορηθούν για τις θέσεις και το έργο του κινήματος μας.

Το να λέμε και να ξαναλέμε για την κόκκινη παραπλανητική προπαγάνδα καταντάει κουραστικό. Οι πολιτικοί απόγονοι του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας Στάλιν προσπαθούν ανεπιτυχώς να παραπλανήσουν τον κόσμο στην Κοζάνη διαδίδοντας ψευδές ειδήσεις και οι μόνοι που ίσως τους πιστεύουν είναι οι εναπομείναντες ελάχιστοι οπαδοί τους.

Μιλάνε αυτοί που κατά τη διάρκεια της γενικής επιστράτευσης μετά το ΟΧΙ του Μεταξά, εξέδιδαν φυλλάδια του ΚΚΕ και έλεγαν στον κόσμο να μην πάνε να πολεμήσουν στο Αλβανικό μέτωπο διότι ο Μεταξάς διεξάγει Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο !!!
Οι «ερυθροί Χμερ» της Εκάλης και του Ψυχικού μας βρίζουν ως νεοναζί και εξαπολύουν άλλες ηλίθιες κορώνες αλλά ξεχνούν ότι την περίοδο 1939-1941 και όσο ήταν σε ισχύ το Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ, οι Ναζιστές του Χίτλερ ήταν σύμμαχοι της τότε Σοβιετικής Ένωσης και κατ’ επέκταση των Ελλήνων Κομμουνιστών.
Οι Γερμανοί κατακτητές ήταν φίλοι σας μέχρι τον Ιούνιο του 1941, έφεραν τους φίλους σας Βούλγαρους στη Μακεδονία ως στρατό κατοχής, ελευθέρωσαν από τις φυλακές Ναυπλίου όλους τους πρωτοκλασάτους κομμουνιστές εγκληματίες «βαφτίζοντας» τους πολίτες της Βουλγαρίας, εκτελούσαν Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που τους έδιναν με τις κουκούλες τα συντρόφια σας.
Εσείς οι κομμουνιστές ήσασταν πιστοί στις εντολές της Μόσχας μέχρι που το φιλαράκι σας ο Χίτλερ εισέβαλε στην ΕΣΣΔ. Το γεγονός ότι, ο Σοβιετικός στρατός εισέβαλε και προσάρτησε μέχρι το 1941 τη μισή Πολωνία, τη Φινλανδία και τις Βαλτικές χώρες σφάζοντας τους ντόπιους πληθυσμούς είναι μικρές λεπτομέρειες για εσάς.
Όπως έλεγε και ο αιμοσταγής πατερούλης Στάλιν, «ένας νεκρός είναι τραγωδία, ένα εκατομμύριο νεκροί είναι στατιστική»…
Μετά, πάλι κατόπιν εντολών της Μόσχας βγήκατε στα βουνά και κάνατε δήθεν «εθνική αντίσταση», πάλι υπηρετώντας τα συμφέροντα του πατερούλη Στάλιν, αυτή τη φορά οι Γερμανοί ήταν ο εχθρός του Σοβιετικού λαού (ουδέποτε σας ένοιαξε ο Ελληνικός λαός) και έπρεπε να τον πολεμήσετε. Σκοτώνατε ύπουλα και πισώπλατα έναν Γερμανό στρατιώτη, ως αντίποινα οι κατακτητές έκαιγαν Ελληνικά χωριά και έσφαζαν κόσμο και κοσμάκη αλλά εσάς δεν σας ένοιαζε διότι σαν τα ποντίκια κρυβόσασταν στις τρύπες σας στα βουνά, αφήνοντας τον άμαχο πληθυσμό στο έλεος του εχθρού.
Υπηρετούσατε βέβαια και τα δικά σας συμφέροντα, κάνοντας συμφωνίες με τους Άγγλους για χτυπήματα κατά των Γερμανών, με το αζημίωτο όμως… ως αντάλλαγμα σας έριχναν με αλεξίπτωτα χρυσές λίρες οι οποίες ήταν από τα αποθέματα του Ελληνικού χρυσού στο Λονδίνο. Μέχρι να πέσουν οι λίρες αναπαυόσασταν στα βουνά, μόλις έπεφτε το παραδάκι χτυπάγατε τον κατακτητή και φεύγατε με την ουρά κάτω από τα σκέλια. Εξολοθρεύσατε και τον «ανταγωνισμό» σφάζοντας τους Έλληνες πατριώτες αντάρτες που για εσάς ήταν «φασίστες» ή «δοσίλογοι» διότι δεν προσκυνούσαν τον ομοφυλόφιλο και παιδόφιλο «καπετάνιο» (ή ναυτάκι;) Κλάρα και το σφυροδρέπανο.

Έχετε το θράσος να κατηγορείτε εσείς και τα πληρωμένα τσιράκια σας, το μοναδικό αυθεντικό λαϊκό κίνημα σήμερα στην πατρίδα μας, τους Έλληνες Εθνικιστές ως φασίστες, αντιδημοκράτες ή οτιδήποτε άλλο, όταν εσείς δηλώνετε ευθαρσώς ότι ως κομμουνιστές οφείλετε να κατακτήσετε την εξουσία μέσω της βίας και της επανάστασης.

Ο Ελληνικός λαός αγκαλιάζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο, πυκνώνει τις γραμμές μας παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχόμαστε από όλα τα σιχαμένα τρωκτικά του συστήματος και σύντομα θα δώσει και σε εσάς, στο αριστερό δεκανίκι της εξουσίας που κατατρώει τις σάρκες της Πατρίδας μας, τις απαντήσεις που πρέπει.

Περαστικά σας και αν ζορίζεστε για την μαχητική παρουσία μας στο Βόιο Κοζάνης έχει και ξυδάκι…


Υ.Γ. χαιρετισμούς στην συντρόφισσα σας Δήμαρχο Βοΐου…








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου