Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών (Ν.Ε.) θα λάβει χώρα στην Επαρχία, τη Θεσσαλονίκη και το Λεκανοπέδιο Αττικής, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 10.00-18.00 και διεξάγεται σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 27 του τροποποιημένου Κανονισμού Λειτουργίας Περιφερειακής Οργάνωσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για την ανάδειξη Προέδρου Ν.Ε.
α) Όσες και όσοι είναι εγγεγραμμένες/οι στα Νομαρχιακά Μητρώα Μελών Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (ΝΟ.ΜΗ.Μ.Ο) βάσει των εκλογών για ανάδειξη του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τον Μάιο του 2013, έχουν το δικαίωμα εκλέγειν στη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Ν.Ε.
β) Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα κατά τόπους γραφεία των Νομαρχιακών Επιτροπών, εκτός και αν για ειδικούς λόγους οριστεί άλλος τόπος, ύστερα από απόφαση του αρμοδίου Υπευθύνου. Σε κάθε Νομό, θα εκδοθεί λίστα με τα σημεία διεξαγωγής των εκλογών.
γ) Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που υποβάλλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας. Το δικαίωμα τους αυτό μπορούν να το ασκήσουν μόνο στη Νομαρχιακή Επιτροπή, στο μητρώο της οποίας είναι εγγεγραμμένοι.

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου