Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Σχολιάζοντας τις αναφορές της κ. Δέσποινας Χαραλαμπίδου υπ. περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τη διοίκηση Ψωμιάδη σε συνέντευξή της στον Αγγελιοφόρο (4-5-2014) ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυρία Δέσποινα Χαραλαμπίδου είναι μια έντιμη αυτοδιοικητική φωνή.  Πιστεύω ότι έχει να προσφέρει πολλά από τα έδρανα της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο. Αντιλαμβάνομαι ότι στις προσπάθειές στης να περάσει στον β΄ γύρο τον εκλογών πρέπει να ανεβάσει τους τόνους. Αλλά το να χαρακτηρίζεις ως «φερέφωνο της κυβέρνησης» τη διοίκηση Ψωμιάδη, τη διοίκηση που ολοκλήρωσε τεράστιο έργο και επιβραβεύτηκε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας με αλλεπάλληλες νίκες, τη διοίκηση που δυο φορές έκλεισε τη νομαρχία επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή για να διεκδικήσει κονδύλια για τον τόπο μας, παραπέμπει περισσότερο σε ανέκδοτο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου