Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ»


Δελτίο Τύπου

 Επίσκεψη στο Αμύνταιο πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία»  τη Δευτέρα, 5  Απριλίου 2014. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού,  κ.  Γεώργιος  Δακής, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας,  κ. Σωτήρη Βόσδου και  υποψήφιους Περιφερειακούς  Συμβούλους,  συνομίλησαν με πολίτες  του Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής.

 Το απόγευμα της Δευτέρας,  κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με επικεφαλής  τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας,  κ.Σωτήρη Βόσδου, επισκέφτηκαν τον Συνοριακό Σταθμό Νίκης, και τις κοινότητες  Νίκη,  Άνω Καλλινίκη,  Κάτω Καλλινίκη,  Μεσόκαμπο,  Μεσοχώρι και Νέο Καύκασο.
Μέχρι σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Φλώρινας,  κ.Σωτήρης Βόσδου έχει επισκεφθεί τις τοπικές κοινότητες Λεχόβου, Κλαδοράχης, Παρορίου, Εθνικού,  Αγίας Παρασκευής, Κάτω Κλεινών, Άνω Κλεινών, Δροσοπηγής, Άνω Υδρούσας, Κάτω Υδρούσας, Πολυποτάμου, Τριανταφυλλιάς, Ατραπού, Τροπαιούχου, Σκοπιάς, Νυμφαίου, Νεοχωρακίου, Μελίτης, Βαρυκού, Σκλήθρου, Αγραπιδιάς,, Αναργύρων και έχει συνομιλήσει με κατοίκους των παραπάνω κοινοτήτων παρουσιάζοντας τον βασικό κορμό του προγράμματος.
Σήμερα, Τρίτη 6 Μαΐου και ώρα 7μ.μ. ο συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» της Π.Ε. Φλώρινας θα επισκεφθεί τον Φιλώτα.
Την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Δυτικομακεδόνων της Θεσσαλονίκης  στο ξενοδοχείο “ Holiday Ιnn” (Μοναστηρίου), όπου θα μιλήσει ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Δακής και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες.

Την Πέμπτη, 8 Μαΐου και ώρα8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο σύνολο του, στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου