Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΤ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ»

«Στην Ελλάδα τα κόμματα της συγκυβέρνησης επενδύουν στο φόβο και στον τρόμο» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης, απευθυνόμενος στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Όπως τόνισε: «Οι παρεμβάσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Σαμαρά στον κυριακάτικο Τύπο αποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα δυο κόμματα στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Πιστεύω πως τα ψευτοδιλήμματα αυτά τα έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός. Ας σταματήσουν να πιστεύουν ότι απευθύνονται σε πολίτες με χαμηλή νοημοσύνη. Η δική μας απάντηση είναι η πατριωτική συμπόρευση μέσα από την εναλλακτική που προσφέρει η “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” και η συνεργασία με τους κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που θέλουν να μπει ένα τέλος στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πνευματική εξαθλίωση του λαού μας. Σε όλους αυτούς που έχουν αγανακτήσει με την πολιτική του “ναι σε όλα” και τα λογιστικά πρωτογενή πλεονάσματα».
Όσον αφορά στην παραίτηση του από μέλος της Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε με νόημα: «Αυτοί που με επευφημούσαν και ζητούσαν τη βοήθεια μου, μου έκλεισαν την πόρτα την επόμενη ημέρα. Ο λαός ξέρει και θα τιμωρήσει την αδικία αυτή».
Τέλος, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στην Κόρινθο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, ενώ στο Ναύπλιο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιούς συμμαθητές και συναθλητές του, πραγματοποιώντας βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου