Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία: Περιοδεία σε Κοινότητες των Γρεβενών.


Το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαΐου 2014, κλιμάκιο υποψηφίων με την Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Σιαμπακίδη Ιωάννη, πραγματοποίησε περιοδεία σε κωμοπόλεις και κοινότητες των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν την κωμόπολη της Δεσκάτης και τις κοινότητες: Φελλί, Αγ. Θεόδωροι, Καρπερό, Δήμητρα, Παλιούρια, Νεοχώρι, Σαρακηνά, Ιτέα, Αγαλαιοί, Κέντρο, Νησί, Ποντινή, Κνίδη, Πόρος και Μικροκλεισούρα, όπου διένειμαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τα προβλήματα των Γρεβενών και συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους.
Παντού η υποδοχή των πολιτών στο κλιμάκιο μας ήταν θερμότατη, ο κόσμος εκδήλωνε ανοικτά τη στήριξη του στον συνδυασμό μας, τα φυλλάδια και οι εφημερίδες που είχαν μαζί τους οι συναγωνιστές έγιναν ανάρπαστα.

Η Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία με όλο το δυναμικό της, συνεχίζει τις περιοδείες σε όλη την Περιφέρεια, στόχος μας είναι η φωνή μας, οι ιδέες μας και το πρόγραμμα μας να ακουστούν μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου