Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο» στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Παντελεήμονα και Ξινού Νερού

Τις προγραμματικές θέσεις και τους υποψήφιους του συνδυασμού του, που θα εκπροσωπήσουν τις Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα και Ξινού Νερού, παρουσίασε ο Κώστας Θεοδωρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Με συνέπεια και στο αύριο», στην περιοδεία του στις παραπάνω Τοπικές Κοινότητες όπου έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων. 

Ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού που αφορά έργα στους παραπάνω οικισμούς, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μοιραία ακολουθούν την πτωτική πορεία όλου του Δήμου Αμυνταίου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια» και έδωσε την υπόσχεση, με την μεγάλη νίκη του συνδυασμού και την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέος Δήμαρχος Αμυνταίου, να εκτελέσει όλα τα προβλήματα που του έθεσαν οι Τοπικοί Σύμβουλοι τόσο του Αγίου Παντελεήμονα όσο και του Ξινού Νερού, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες υποδομές για επενδύσεις, εργασία και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου, ο Κώστας Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, θα επισκεφτούν στις 7:00 μμ τον Πελαργό και στις 8:30μμ τον Φιλώτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου