Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ»

Με αφορμή την είδηση πως μεθοδεύονται νέα «λουκέτα» στα εκκλησιαστικά σχολεία της χώρας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Μετά τη συγχώνευση και κατάργηση εκκλησιαστικών σχολείων που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά, πληροφορήθηκα με έκπληξη πως το υπουργείο Παιδείας επιδιώκει την περαιτέρω συρρίκνωση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με τη θέσπιση ελάχιστου αριθμού μαθητών για τη λειτουργία ενός τμήματος.
Αδυνατώ πραγματικά να κατανοήσω το οικονομικό όφελος που θα υπάρξει από ενδεχόμενο «λουκέτο» στα μόλις 10 εκκλησιαστικά σχολεία που λειτουργούν ακόμη στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, το σχέδιο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, την εθνική και θρησκευτική αλλοτρίωση των Ελλήνων,  εφαρμόζεται κατά γράμμα.
Και ασφαλώς, τέτοιες ειδήσεις περνάνε στα ¨ψιλά¨ των μεγάλων ΜΜΕ. Εκεί μόνο δήθεν προοδευτικοί και ψευτοκουλτουριάρηδες έχουν βήμα, αυτοί που έστησαν την καριέρα τους πάνω στην προσβολή των αρχών και των αξιών μας, της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας.
Εύχομαι, έστω και τώρα, να πρυτανεύσει η λογική και να διασφαλιστεί το δικαίωμα των Ελλήνων στην επιλογή της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου