Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης Δελτίο Τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε, στην κατάμεστη αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων (Βενιζέλου 30, 4ος όροφος), η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης. Κατά τα ειωθότα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλία. Ομιλητής της φετινής εκδήλωσης ήταν
ο εκ Νυμφαίου καταγόμενος διακεκριμένος καρδιολόγος κ. Αναστάσιος Τσικώτης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: ‘’ Οι ρίζες και η πολιτιστική ταυτότητα των βλαχόφωνων Ελλήνων’’. Στη συνέχεια, οι παριστάμενοι απόλαυσαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Φλώρινας, από τις ερμηνείες φλωρινιώτικου ανθού ( μαθητές και μαθήτριες) σε διάφορα μουσικά όργανα.
Στην εκδήλωση παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου (η οποία και απηύθηνε σύντομο θερμό χαιρετισμό), πιστοποιώντας εισέτι τους ακατάληπτους δεσμούς της με τη Φλώρινα.
Στην τυχερή της βραδιάς δόθηκε ως δώρο ένα Tablet.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης εκφράζει την ευαρέσκειά του για τη στήριξη των μελών του στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σωματείου μας, από την οποία αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε με τα ολίγιστα μέσα που διαθέτουμε.
Καταληκτικά, ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντή του Δημοτικού Ωδείου Φλώρινας, κ. Βασίλειο Κίτσο, που κατέδειξε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Δ.Ω.Φ,  και προσβλέπουμε στη συνέχιση και επέκταση της συνεργασίας μας, καθώς επίσης τα παιδιά και τους γονείς τους συμμετείχαν στην εκδήλωση.


                            ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου