Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο υποψήφιος βουλευτής Σωτήρης Βόσδου μίλησε σε συνάντηση γυναικών.


Ο υποψήφιος βουλευτής Σωτήρης Βόσδου
μίλησε  σε συνάντηση γυναικών.


Ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Σωτήρης Βόσδου μίλησε σε  συνάντηση γυναικών  το απόγευμα της Παρασκευής  16 Ιανουαρίου  στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».

Ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας ότι οι Ελληνίδες αποτελούν τον στυλοβάτη της κοινωνίας μας και κρατούν ζωντανή και δεμένη την Ελληνική οικογένεια.
 Στην σύντομη  ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κρισιμότητα  της εκλογικής αναμέτρησης της  25ης  Ιανουαρίου και τόνισε «ότι οι θυσίες των τελευταίων χρόνων δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς και πισωγυρίσματα  καθώς  το διακύβευμα είναι μεγάλο. Οι Έλληνες θα πρέπει να συλλογιστούν την πραγματικότητα και τα δεδομένα και να ζυγιάσουν με σοβαρότητα και ρεαλιστικότητα  τις θέσεις  και τις προτάσεις  που μας παρουσιάζονται από πρόσωπα και κόμματα».  
Επιπλέον αναφέρθηκε στα  προβλήματα του νομού μας, που για πολλά χρόνια,  δυστυχώς,  μένουν  άλυτα.

Ζήτησε την δυναμική στήριξη των γυναικών ώστε  με την ψήφο τους να του δώσουν  την εντολή της  εκπροσώπηση  του νομού μας στην Βουλή καθώς  η  Φλώρινα έχει ανάγκη από ανθρώπους με γνώση κι εμπειρία που μπορούν να ανοίξουν μια καινούρια σελίδα και να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή, της ανάπτυξης και της ευημερίας.       


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου