Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Διήμερο για τον εθελοντισμό και την ανταλλαγή νέων, στις 6 και 7 Απριλίου, στο Λέχοβο



Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των νέων του Λεχόβου, σε θέματα εθελοντισμού, αξιοποίησης προγραμμάτων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ανταλλαγής εμπειριών, ορθών πρακτικών και δράσεων,ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις στις 6 και 7 Απριλίου, στο εντευκτήριο του Συλλόγου.

Οι  διήμερες εκδηλώσεις, ξεκινούν το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Ενωτικού Συλλόγου στο Λέχοβο, όπου και θα αναπτυχθούν εισηγήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση για τα προγράμματα ανταλλαγής νέων και την ανάπτυξη της περιοχής από την κ. Gabriela Scheiner ως εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Τριγώνου Πρεσπών, καθώς επίσης  και για τον εθελοντισμό, τις τοπικές πρωτοβουλίες και τα Μ.Μ.Ε,  από τον δημοσιογράφο Αντώνη Μαυρίδη.
Στη συνάντηση θα παραβρεθούν και στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κεντρικής Μακεδονίας και την Κυριακή 7 Απριλίου, το πρωί, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας από επιλεγμένους φορείς και εκπροσώπους των τοπικών ομάδων, οι οποίες και θα συναντηθούν , προκειμένου να οριστούν τα επόμενα βήματα για την προώθηση του εθελοντισμού, των θεμάτων της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής και της ανταλλαγής νέων και αξιοποίησης σχετικών προγραμμάτων. 

Από τον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών και την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου