Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Το 4ο Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Η ομάδα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 το 4ο προπαιδικό ομαδικό πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας .Οι αγώνες έγιναν στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου και έλαβαν μέρος πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες κάτω των 10 ετών από Βέροια, Νάουσα, Πτολεμαΐδα, Μαυροχώρι, Αριδαία και Φλώρινα. Τα παιδιά έπαιξαν με την κόκκινη, πορτοκαλί και πράσινη μπάλα, ζωγράφισαν και πήραν τα μετάλλια που τους απένειμε ο διοργανωτής σύλλογος. 

Οι αθλητές της Λέσχης Πολιτισμού έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα και διακρίθηκαν κερδίζοντας τις πιο πολλές ομάδες με τις οποίες έπαιξαν. Οι αθλητές της Λέσχης ανά επίπεδο που αγωνίστηκαν. 
Στο πράσινο: ΓΚΟΤΣΗ ΜΕΝΙΑ, ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΙΩΣΗΦ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Στο πορτοκαλί: ΚΑΔΡΕΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΓΟΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΑ, ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ καιΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Στο κόκκινο: ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΜΕΝΙΑ, ΙΩΣΗΦ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΙΩΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΑΙΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ καιΓΙΑΓΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ. 
Ο σύλλογος ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των αγώνων και πιστεύει ότι με τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στα γήπεδα θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και άλλες μεγαλύτερες διοργανώσεις που θα φέρουν ακόμη πιο πολύ κόσμο στην πόλη μας.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου