Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΝΑΒΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/5/2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΝΑΒΟ»

Την άμεση καταβολή του ποσού που αναλογεί στον παραολυμπιονίκη Ευάγγελο Καναβό, για την νίκη που επέτυχε στην Κροατία το 2010 και εκκρεμεί λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και νομοθετικών «υπό-παραγράφων», ζητά με επιστολή του προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Είναι σαφές ότι πέρα και πάνω από την όποια νομοθεσία υφίσταται για την καταβολή του χρηματικού επάθλου στους νικητές της Παραολυμπιάδος, οφείλει να υπάρχει η στοιχειώδης ανθρωπιά και ευαισθησία.
Τα ποσά αυτά έχουν εγκριθεί για καταβολή στους δικαιούχους μέσω νομοθεσίας και η καθυστέρηση ή άρνηση καταβολής τους, είναι αυτή που την παραβαίνει, όχι η απώλεια ενός φακέλου μέσω των Ε.Λ.Τ.Α.
Σε μια εποχή όπου η χώρα μας έχει την ανάγκη από υψηλά πρότυπα, έχετε ιερή υποχρέωση να αποκαταστήσετε τον παραολυμπιονίκη μας αποδεικνύοντας του ότι η νίκη που πέτυχε, ήταν μια σπουδαία νίκη για την Ελλάδα και όχι ένα κουρελόχαρτο μέσα στα καλάθια της πολύπολοκης και μισάνθρωπης ελληνικής γραφειοκρατίας. Η σοβαρότητα της κατάστασης και η δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η οικογένεια του, απαιτούν την άμεση παρέμβαση σας και την επίλυση αυτού του ζητήματος το συντομότερο δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου