Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

7 χρόνια ιστορίας έκλεισε το Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα

...με την τελευταία διοργάνωση να λήγει την Κυριακή το απόγευμα αφήνοντας υποσχέσεις για συνέχεια και γιατί όχι κάτι ανώτερο την επόμενη φορά. 

Στους περισσότερους από 155 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα του Παπαγιάννη και ΔΑΚ Φλώρινας συμμετείχαν 26 ομάδες από την ευρύτερη περιοχή με πολλά τμήματα και υπολογίζεται ότι αγωνίστηκαν περισσότεροι από 1200 νεαροί ποδοσφαιριστές.
Στο ΔΑΚ Φλώρινας αγωνίστηκαν τα παιδικά τμήματα των ομάδων σε αγώνες 11ν11 ενώ στο γήπεδο του Παπαγιάννη αγωνίστηκαν σε 2 γήπεδα οι ηλικίες του Πρόπαιδικου, Junior και Προjunior ενώ στην ηλικία των ΒΑΜΒΙΝΙ οι λιλιπούτειοι άσοι αγωνίστηκαν σε ένα μικρότερο γήπεδο. Όπως και στα υπόλοιπα τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Φλώρινα οι αγώνες ήταν όλοι fair-play με στόχο μόνο την συμμετοχή χωρίς να προσμετρώνται τα αποτελέσματα, οι βαθμοί και οι σκόρερς.
Έτσι, οι ποδοσφαιριστές από όλη την περιοχή είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αγωνιστούν μεταξύ τους σε αναμετρήσεις που προσέφεραν μόνο χαμόγελα και υποσχέσεις για το μέλλον. Στο τουρνουά του ΠΑΣ είδαμε εξαιρετικά ποιοτικές προσπάθειες από φέρελπις νεαρούς άσους και αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί νέοι γνωστοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Super League αγωνίστηκαν στα πρώτα χρόνια του Τουρνουά.

*Το τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινα παρακολούθησαν και αρκετοί συνοδοί των παιδιών και φίλοι του ποδοσφαίρου που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου του Παπαγιάννη

**Στους αγώνες παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι όπως σύμβουλοι της ΕΠΣ Φλώρινας, ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βοσκόπουλος, ο Βουλευτής Φλώρινας κος Κων/νίδης κ.ά.

***Η οργανωτική ομάδα των αγώνων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσεις όλους αυτούς που την μικρότερη ή μεγαλύτερη συνεισφορά τους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η άρτια οργάνωση (Προπονητικό team όλου του ΠΑΣ, παίχτες και διοίκηση όλου του ΠΑΣ, φίλους, συγγενείς αλλά και γονείς των μικρών αθλητών του ΠΑΣ καθώς και εθελοντών κάθε ηλικίας) όπως και του Δήμου Φλώρινας που είχε υπό την αιγίδα του το τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου