Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Εργάτη, υπάλληλε, άνεργε, νέε, μικρομεσαίε αγρότη και αυτοαπασχολούμενε.

Μετάτρεψε το θυμό σου σε ψήφο διεκδίκησης των δικαιωμάτων σου και καταδίκης αυτών που ευθύνονται.
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ. Πλέον έχεις πείρα. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε
κορόιδευαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, σου έταζαν ότι θα τρως με χρυσά κουτάλια στα πλαίσια της ΕΕ. Τώρα σε τρομοκρατούν ότι η έξοδος από την ΕΕ θα είναι τραγωδία για τον λαό. Τα δύο αυτά κόμματα που όλα τα προηγούμενα χρόνια πρόδωσαν τον λαό και τσαλαπάτησαν κάθε εργασιακό δικαίωμα, κάθε δικαίωμα στην Υγεία, στην Παιδεία, στην ίδια μας την ζωή. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΡΙΖΑ που σε παραπλανά «φιλολαϊκά» και ταυτόχρονα δίνει εξετάσεις στο μεγάλο κεφάλαιο. Η ΕΕ δεν μπορεί να αλλάξει τον αντιδραστικό – αντιλαϊκό χαρακτήρα της, γιατί αυτή ιδρύθηκε για να θωρακίσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων σε βάρος των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. ΑΠΕΡΡΙΨΕτα κόμματα του λεγόμενου «αντιμνημονιακού τόξου» , του «αντιμερκελισμού» της αντινεοφιλελεύθερης και αντιτραπεζικής εκδοχής της ΕΕ και της Ευρωζώνης, τα κόμματα που κατακρίνουν μόνο την Γερμανία, γιατί έτσι συγκαλύπτουν την ουσιαστική του στήριξη στην ΕΕ του κεφαλαίου, των μονοπωλίων. ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι ναζιστές, ακροδεξιά αποβράσματα που στρέφονται ενάντια στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, την νεολαία. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα του συστήματος, μαντρόσκυλο του καπιταλισμού, που το χρησιμοποιεί κατά του λαού. 
ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ. Γιατί μόνο το ΚΚΕ είπε την αλήθεια στον λαό. Γιατί μόνο το ΚΚΕ δύο φορές, στις πιο κρίσιμες στιγμές, πήρε τη μόνη σωστή θέση, με το «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ», με το «ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ», με τη συνεπή θέση για ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ.
ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ώστε άμεσα να αναγεννηθεί μια ορμητική λαϊκή αντιπολίτευση, τέτοια που θα αναχαιτίσει την επίθεση που δεχόμαστε.
ΣΤΙΣ 25 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ. Γιατί είναι το μόνο που μπορεί να αποτυπώσει την αντίθεση του λαού και της νεολαίας μας απέναντι στην πολιτική αυτής της καπιταλιστικής ένωσης και τα δεινά που φέρνει για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, την ανταγωνιστικότητα τους, συνθλίβοντας τους λαούς. Γιατί το ΚΚΕ παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη, με την πιο ξεκάθαρη θέση: Αποδέσμευση από την ΕΕ - Μονομερή διαγραφή του χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός μας - Κοινωνικοποίηση του πλούτου, με το λαό στην εξουσία.
ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/5/2014, ΣΤΙΣ 8:00΄ μ.μ.
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ε.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου