Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
02/05/2014

 Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ»

Την Καστοριά και τα Ιωάννινα επισκέφθηκε σήμερα (Παρασκευή 02/05/2014) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, όπου επισκεπτόμενος περίπτερα των εκθετών εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανοδική πορεία της ελληνικής γούνας στις αγορές του εξωτερικού, ενώ σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει περαιτέρω υποστήριξη από την πολιτεία στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Έλληνες γουνοποιοί.
Στη συνέχει μετέβη στα Ιωάννινα όπου απευθυνόμενος στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπενθύμισε τα λόγια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι «“H Ελλάδα προσέρχεται στην Ευρώπη με τη βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης εμπεδώνεται για όλα τα μέρη η εθνική ανεξαρτησία, κατοχυρώνονται οι δημοκρατικές ελευθερίες, επιτυγχάνεται η οικονομική ανάπτυξη”. Αυτήν την Ευρώπη οραματίστηκε ο Εθνάρχης, αυτήν την Ευρώπη θέλουμε να κερδίσουμε μέσα από την πορεία της “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Περισσότερη Ευρώπη, αλλά και καλύτερη Ευρώπη. Μια Ευρώπη πιο ελληνική».
Αναφερόμενος στην παραίτηση του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης ήταν σαφής: «Εγώ είμαι Ν.Δ. Αυτοί είναι; Γιατί ήταν άλλη η Ν.Δ. προτού αναλάβει την εξουσία και σε άλλο κόμμα μεταμορφώθηκε αργότερα. Έτσι και εγώ αποφάσισα να συνεργαστώ με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” των κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλου και Ζώη. Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, θα τιμωρήσουν την αδικία που έγινε σε βάρος μου».
Τέλος, ερωτηθείς για την κατάσταση στη χώρα, σχολίασε δεικτικά: «Συνωστισμός και ένταση για μια σακούλα τρόφιμα. Αυτή είναι η Ελλάδα του πρωτογενούς πλεονάσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου