Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Δήλωση Υποψηφιότητας του Καλυβιανου Μεν. Λεωνίδα


Δήλωση Υποψηφιότητας

«Οι συλλογικές προσπάθειες στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, οι συγκεκριμένες προτάσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας, το ήθος και η εντιμότητα σε συνδυασμό με την ικανότητα και το σθένος να συγκρουστούν με πρακτικές του παρελθόντος με ώθησαν στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.

Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις χρειάζονται άνθρωποι με ικανότητα και όραμα να απαντήσουν και να εφαρμόσουν τις προκλήσεις που επιβάλει η κοινωνία.
Η ΕΛΠΙΔΑ προτείνει λύσεις και δεν απαριθμεί προβλήματα κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία με όπλα στις φαρέτρες της την ειλικρίνεια και εργατικότητα να διαθέτει λύσεις που έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία.
Η ΕΛΠΙΔΑ συσπειρώνει γύρω της ένα ευρύτατο φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που περιλαμβάνει την κεντροαριστερά καθώς και το φιλελεύθερο κέντρο.
Η Δυτική Μακεδονία με σημαντική ιστορία στους απελευθερωτικούς αγώνες πρέπει να πάρει την θέση που αρμόζει στο εθνικό και ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Η δική μας αδράνεια δηλώνει συνενοχή και υποταγή και η ΕΛΠΙΔΑ ως έννοια, σε συνδυασμό με τους κατάλληλους ανθρώπους απογειώνει την σημασία της και εκφράζει την αξιοκρατία και την συνέπεια στο πρόσωπο της επικεφαλής του συνδυασμού της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου».

                                                                                                                                Καλυβιανος Μεν. Λεωνίδας 

2 σχόλια:

  1. Ase mas re kaluviano thelis na eisai kai upopsifios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... θα κανουμε τη φλωρινα Φλωρεντια ακουσε ο λεο και σου λεει πρεσπεια=λεφτα τσαμπα. βουρ στο πατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή